Löw Danimarka karşısına B takımla çıkacak

Güncelleme Tarihi:

Löw Danimarka karşısına B takımla çıkacak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2010 15:28

Polonya ve Ukrayna’da 2012 yılında yapılacak Avrupa Şampiyonasında milli takımımızla aynı grupta yer alan Almanya Danimarka ile oynayacağı hazırlık maçına B takımıyla çıkacak.

Haberin Devamı

DÜNYA Futbol şampiyonasında oynadığı göze hoş gelen futbolla konuşulan Almanya 2012 Avrupa Şampiyonası öncesi ilk hazırlık maçını Danimarka ile yapacak. Sözleşmesi iki yıl daha uzatılan Joachim Löw Danimarka maçı için açıkladığı 18 kişilik milli takım kadrosuna Dünya Kupasındaki yıldızlarını çağırmadı. Dünya Kupasında kadroda yer alan 23 futbolcudan aralarında Serdar Taşçı’nın da bulunduğu 8 futbolcuyu çağıran Löw buna gerekçe olarak diğer futbolcuların çok yıpranmasını ve kulüplerinin lig öncesi son hazırlık döneminde takımlarıyla olmalarına inandığı için bu şekilde davrandığını söyledi. 11 Ağustos Çarşamba günü oynanacak maç için Almanya milli takımına Bayern Münih’ten sadece iki oyuncu çağrılırken, Stuttgart ve Bremen’den üç oyuncu yer aldı.
Kaleci Manuel Neuer (Schalke 04), Tim Wiese (W. Bremen),
Savunma Jerome Boateng (Hamburg), Andreas Beck (Hoffenheim), Serdar Taşçı (Stutgart), Sascha Riedler (Wolfsburg), Marcel Schaefer (Wolsburg), Christian Schulz(Hannover)
Orta saha Makro Marin (W. Bremen), Toni Kros (B. Münih), Piotr Trochowski (Hamburg), Christian Trasch (Stuttgart), Christian Gentner (Stuttgart), Thomas Hitzspergher (West Ham United), Aaron Hunt (W. Bremen), Marco Reis (Mönchengladbach)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!