Kültür temsilcisi seçildi

Güncelleme Tarihi:

Kültür temsilcisi seçildi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2008 15:11

Almanya'da Aachen Teknik Üniversitesi'nde (RWTH) öğrenci parlamentosu tarafından seçilen Üniversite Öğrenci Birliği'ne (AstA) bağlı kültür başkanlığına Onur Ögül seçildi.

Haberin Devamı

İstanbul Erkek Lisesi mezunu ve Aachen RWTH Endüstri Mühendisliği öğrencisi Onur Ögül (25) seçimlerde 38 oydan 25'ini alarak Kültür Temsilcisi seçildi.

Bir yıl süreyle Teknik Üniversite’nin Kültür Temsilcisi olarak görev yapacak olan Onur "RWTH kaliteli bir üniversitedir. Bu kaliteyi sürdürmek ve öğrenci kültür seviyesini daha da yukarılara taşımak için elimden geleni yapacağım.

Türkiye’den gelmiş olmam ve Alman kültürünü yakından tanımam nedeniyle herkesin zevkine ve ilgisine uygun değişik organizasyonlar yapabileceğimi düşünüyorum. Ayrıca, yabancı oranı en yüksek olan üniversitelerden biri olan üniversitemizde diğer kültürleri tanıtma amacıyla 'Ülke tanıtımı günleri' yapmayı, sinema ve tiyatro gösterileri, Rock ve Jazz gibi çeşitli müzik türleri ile konserler düzenlemeyi planlıyorum.'

Seçimlerde, AStA Başkanlığına Kerstin Arlt (26), Sosyal Danışmanlık Temsilciliğine Laura Jacobs(22), Finans Temsilciliğine Michael Winkemann(23) ve Basın Temsilciliğine ise Maika Deppin (22) getirildi.  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!