Kraliyet, çıplak fotoğraflarından şikayet değil

Güncelleme Tarihi:

Kraliyet, çıplak fotoğraflarından şikayet değil
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2012 16:42

İngiliz kraliyeti, Prens Harry’nin çıplak fotoğraflarının basılmasıyla ilgili şikayetçi olmayacağını açıkladı.

Haberin Devamı

İngiltere kraliyet tahtının üçüncü sıradaki varisi Prens Harry’nin resmi konutu St. James’s Palace’dan yapılan açıklamada, Prensin Las Vegas’ta tatildeyken bir otel odasında çekilen çıplak fotoğraflarının basılmasıyla ilgili, ülkedeki Basın Şikayetleri Komisyonu’na (PCC) başvurulmayacağı bildirildi.

Açıklamada, "Birkaç haftadır yaptığımız değerlendirme sonucu, Prens Harry’nin Las Vegas’ta çekilmiş fotoğraflarıyla ilgili PCC’ye şikayette bulunmamaya karar verdik. Otel odasının özel bir alan olduğu ve burada bulunanların özel yaşamına saygı gösterilmesi gerektiği konusundaki görüşümüzü yineliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Prens Harry’nin Afganistan’da görevde bulunmasının, şikayetçi olmama nedenlerinden biri olduğu da belirtildi. Amerikan dedikodu sitesi TMZ tarafından ilk olarak yayımlanan Prensin fotoğraflarına, İngiltere’nin en yüksek tirajlı tabloid gazetesi Sun da geçen ay manşetinden yer vermişti. 27 yaşındaki Prens Harry, dört ay süreyle Helmand’daki İngiliz üssünde, apaçi helikopter pilotu olarak görev yapıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!