Kraliçenin doğum günü

Güncelleme Tarihi:

Kraliçenin doğum günü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2011 16:32

Hollanda Kraliçesi Beatrix’in 73’üncü doğum günü Edirne’de kutlandı.

Haberin Devamı

Türkiye’ye 6 haftalık karavan turizmi için gelen 45 kişilik Hollandalı grup, ilk molasını Edirne’de verdi. Bir kamping alanında Türkiye tatillerinin keyfini çıkartmaya başlayan Hollandalı grup, Kraliçe Beatrix’in 73’üncü ve grubun teknik sorumlusu Henk Van Borhurst’un 61’inci doğum gününü birlikte kutladı.

Kutlamada, Hollanda likörü içen grup, ”Çok yaşa Kraliçem” diyerek hep bir ağızdan tempo tuttu. Grup, daha sonra Hollanda şarkılarıyla eğlendi. Grup Lideri Jetzo Moltmarker yaptığı açıklamada, bir tur şirketi aracılığıyla Türkiye’ye 6 haftalık karavan turu için geldiklerini anlattı.

İlk molayı Edirne’de verdiklerini ifade eden Moltmarker, tatil süresince Türkiye’nin bütün tarihi ve doğal güzelliklerini yakından görme imkanı elde edeceklerini belirtti. Türkiye’de ve Edirne’de olmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Moltmarker, bugün Hollanda Kraliçesi Beatrix’in 73’üncü ve teknik sorumlu Borhurst’un 61’inci doğum gününü birlikte kutladıklarını söyleyerek, ”Kraliçemiz Beatrix’in, bugün tacından feragat edeceğini umuyoruz” dedi.

Grubun Rehberi Göksel Kaya da tur kapsamında Edirne, İstanbul, Kapadokya, Güneydoğu Anadolu ve Akdeniz bölgesini ziyaret edeceklerini kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!