Korumalar birbirine girdi

Güncelleme Tarihi:

Korumalar birbirine girdi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2006 00:00

Dünya Kupası etkinlikleri kapsamında Adidas Arena\'da konser veren Amerikan Pop grubu Black Eyed Peas\'in konser sonrası gittiği diskoda kavga çıktı.

Haberin Devamı




Black Eyed Peas
Grup, "World of Football" (Futbol Dünyası) konserinin ardından hayranları ve ünlü konuklarla birlikte eğlenmek üzere Potsdamer Strasse'de bulunan "40 Saniye" adlı diskoteğe gitti. Burada saat bir sularında meydana gelen olayda grubun 33 yaşındaki koruması Pascal D. diskotekte bulunan kameraman ve fotoğrafçıların makinelerine ışık tutarak çalışmalarını engellemeye başladı.

Bunun üzerine araya giren diskoteğin 25 yaşındaki bodyguardı Servet E. korumayı uyardı. Koruma, uyarıya elindeki şampanya şişesiyle Türk bodyguardın kafasına vurarak karşılık verdi. Bu şekilde başlayan kavgada bir anda grup elemanları, güvenlik görevlileri, barmenler ve konuklar birbirine girdi. Başına aldığı darbeye rağmen bayılmayan Servet E. grubun korumasını jopla yere serdi. Şişe ve bardakların havada uçuştuğu kavgada diskoda bulunanlar masaların altına girerek kendilerini korumaya çalıştılar.

İtfaiye ve polisin gelmesiyle sona eren olayda genç bir kadın başından yaralanarak hastaneye kaldırılırken Pascal D., Servet E. ve grup üyelerinden William polis tarafından gözaltına alındı. Polis sözcüsü üçü hakkında da tehlikeli yaralama suçlarından soruşturma başlatıldığı açıkladı. Olay sırasında diskotekte bulunan "GZSZ" programının sunucusu Rainer Meifert (39) "Hayatımda böyle bir kavga sahnesini ilk defa gördüm" diye konuştu.

BERLİN

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!