Köln’e taşınacağım

Güncelleme Tarihi:

Köln’e taşınacağım
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2012 13:24

ALMANYA’nın Kuzey Ren Vestfalya (NRW) Eyaleti’nde Hıristiyan Demokrat Birliği’nden (CDU) milletvekili seçilen Serap Güler, resmi sonuçların açıklanmasından hemen sonra Hürriyet’in Köln Bürosu’na gelerek hem gazetemize hem de seçmene teşekkür etti.

Haberin Devamı

Güler, Köln Büro Şefi Tuncay Yıldırım’a gelecekteki çalışmalarıyla ilgili şöyle konuştu: “Henüz parti içinde bir görev dağılımı olmadı. Ama ben uyum, göçmenler, sosyal ve sağlık alanlarında partimde görev almak istediğimi bildirdim. Düsseldorf’dan Köln’e taşınacağım. Ayrıca Köln’de kendi bölgem olan Mülheim semtinde bir irtibat bürosu açacağım. Bu büroya tüm Köln halkını davet edeceğim. Sorunları biliyorum. Velilerle eğitim sorunlarının çözümünde ortak çalışacağız. Türk esnafın da bir takım sorunları var. Bunları tespit ettik. Şimdi çözüme yönelik adımları atmanın zamanı geldi.”

NRW’de CDU listesinden milletvekili seçilen ilk Türk kökenli aday Serap Güler’i kutlayan Köln Büro Şefi Tuncay Yıldırım ise yine Köln’den seçilen Yeşiller Milletvekili Arif Ünal ile Moers’ten İbrahim Yetim ve Bochum’dan Serdar Yüksel’in NRW meclisine girmelerinin Türk toplumunu umutlandırdığını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!