Klopp Porsche’sine kavuştu

Güncelleme Tarihi:

Klopp Porsche’sine kavuştu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2013 14:48

Jürgen Klopp artık Porsche’sini sürebilecek. Opel ile sponsorluk sözleşmesibulunan Borussia Dortmund Teknik Direktörü Jürgen Klopp, Opel Otomobilfirması yönetiminin izin vermesiyle garajda bıraktığı aracını kullanabilecek.

Haberin Devamı

Almanya Bundesliga’da 3 yıl önce başına geçtiği Borussia Dortmund ile iki kez üstüste şampiyonluk yaşayan Alman Teknik Direktör Jürgen Klopp garajdaki Porsche marka otosuna artık binebilecek. Bir buçuk yıl öncesi ise Opel firmasıyla reklam anlaşmasını yapan 45 yaşındaki Alman antrenöre Porsche’sini sürebilme izni verildi. Alman Sport Bild dergisine konuşan Opel Şefi Dr. Thomas Sedran, “Klopp Porche marka otosunu isteği zaman kullanabilir” açıklamasını yapınca Klopp 400 PS’lik Porche Carrera 4 GTS spor otosuna artık kullanabilecek. Daha önce 129 bin Euro verip satın aldığı Porche’sini kullanma sevinci içindeki Klopp ise , “Reklam kurallarına uyacağım. Arada sırada Porche sürmenin zevkini tadacağım” diye açıklama yaptı.

Klopp reklamıyla satışlar artmış

Borussia Dortmund’tarn başka Mainz, Freiburg, Fortuna Düsseldorf, ve Bayer Leverkusen’e de sponsorluk desteği verdiklerini söyleyen Opel şefi Dr. Sedan , “Dortmund’da Jürgen Klopp, Mainz’da Peter Tuchel ile Freiburg’da antrenörler genç ve enerji dolu. Bundesligaya heyecan veren hocalar. Özellikle 3 günlük sakalıyla Klopp’un imajıyla iyi bir ilerleme kaydettik. Klopp reklamlarının TV ve radyolarda başladığı Eylül itibarıyla özellikle Astra ve İnsignia satışlarımızda ilerleme kaydettik” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!