Kızım neredesin?

Güncelleme Tarihi:

Kızım neredesin
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2007 19:25

"Okula gidiyorum" diye evden çıkan Meliha Erbaş'dan (17) on gündür haber alınamıyor. Kızlarının sağlık durumundan endişe eden acılı Erbaş çifti kızlarına, "Yaşıyorsan ne olur bir haber ver, dayanacak gücümüz kalmadı" diye seslendi.

Haberin Devamı

Almanya'nın İngolstadt kentine bağlı bağlı Reichertshofen kasabasında yaşayan Meliha Erbaş’tan (17) on gündür haber alınamıyor. 7 Kasım 2007 Çarşamba günü 'okula gidiyorum' diye evden çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Meliha’nın sağlık durumundan endişe eden ailesi, kızlarını görenlerin insaniyet namına kendilerine haber vermelerini istedi.
Uşaklı Mehmet Ali ve Nevriye Erbaş, 'Kaçırıldı mı, kendi rızasıyla mı gitti bilmiyoruz. On gündür perişan durumdayız. Kızım şayet kendi isteğinle gittiysen ne olur bir ara. Sana asla kızgın değiliz en azından yaşadığını bilelim' diye seslendiler.
'GÖZÜME UYKU GİRMİYOR'

'Kızım gitti gideli gözüme uyku girmiyor' diyen acılı anne Nevriye Erbaş, 'Gözümden bile sakındığım yavrum nerede, ne durumda bilemiyorum. Ne gecem belli ne gündüzüm. Evimizin tadı tuzu kalmadı. Kızım arayamayacak durumda ise, görenler varsa ne olur bize 0176/ 23523847 veya 0157/ 74612264 numaralı telefondan ulaşsınlar' dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!