Kim tutar Bayern Münih'i

Güncelleme Tarihi:

Kim tutar Bayern Münihi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2013 12:45

Bayern Münih sahasında Schalke’yi 4-0‘lık skorla rahat geçti. Bayern takipçilerinden Dortmund evinde Hamburg’a 4-1 yenildi.

Haberin Devamı

ALMANYA 1. Futbol Ligi’nde Bayern Münih fırtınası son sürat esiyor. Bayern Münih konuk Schalke engelinide 4-0’lık farklı bir skorla geçti.

Borussia Dortmund seyircisi öninde Hamburg’a 4-1 yenilerek taraftarlarını üzdü. Borussia Mönchengladbach komşusu Bayer Leverkusen ile 3-3 berabere kalırken, Eintracht Frankfurt’ta evinde Nürnberg karşısında golsüz beraberlik alıp haftayı birer puanla kapadılar.

BAYERN FARKI: 4-0
Bayern Münih Allianz Arena'da ağırladığı Schalke karşısında farka gitti: 4-0. Yıldızlar ordusu Bayern Münih 71 bin seyircinin önünde 18. dakikada gol perdesini araladı. Ribery’nin düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı Alaba gole çevirdi: 1-0.

32. dakikada Schweinsteiger 51. dakikada Alaba farkı üçe yükseltti.: 3-0. Maçın skorunu Mario Gomez’in golü belirledi: 4-0.

Galatasaray’ın Devler Ligi’ndeki rakibi Schalke kötü futboluyla taraftarlarını üzdü. Ribery’nin üstün futbol gösterdiği Bayern ise futbolu ve attığı golllerle rakplerine göz dağı verdi.

DORTMUND’U HAMBURG FENA ÇARPTI: 4-1
Borussia Dortmund konuk Hamburg karşısında 4-1’lik farklı mağlubiyet alarak şaşırttı. 80 bin 645 kişinin izlediği Signal İduna Park’ta Dortmund 17. dakikada Lewandowski ile 1-0 öne geçti. 19 dakikada Rudnevs ile skoru eşitleyen Hamburg 26. dakikada Son ile skoru 2-1 lehine çevirdi. 31. dakikada rakibine tekme atan Lewandowski kırmızı kart gördü. 60. dakikada Hamburg’tan Brumi’de kırmızı alınca taraflar sahada 10’ar kişi kaldı. 62. dakikada Rudnevs ve 90. dakikada Son’dan gelen gollerle Hamburg skoru 4-1’e yükseltti. Evindeki maçıda galip kapayan Hamburg bu sezon Dortmund’u ikinci kez sahadan puansız yolladı.

Dortmund’ta Nuri Şahin 90 dakika oynarken, İlkay Gündoğan 66. dakikada Piszczek’in yerine oyuna girdi. Hamburg’da ise Tolgay Arslan 74. dakikada Skjelbrad’ın yerine forma giydi. MÖNCHENGLADBACH-LEVERKUSEN: 3-3
Borussia Möncgengladbach ile komşusu Bayer Leverkusen 3-3 berabere kalıp yenişemedi.Sport Park im Borussen ‘da Mönchengladbach 45. dakikada Stranzl ile 1-0 öne geçti.

Ömer Toprak’sız Leverkusen Sam ile skoru 52. dakikada eşitledi.: 1-1. De Jong’un 59. dakikadaki golüne Kiessling ile bir dakika sonra karşılık veren Leverkusen 65. dakikada Schürrle ile 3-2 öne geçti. Tolga Ciğerci 84 dakikada yerini Hanke’ye bıraktı. 86. dakikada Hermann maçın skorunu belirledi: 3-3.

STUTTGART-WERDER BREMEN: 1-4
Werder Bremen., Stuttgart deplasmanından 4-1’lik farklı bir galibiyetle dönerken futboluyla alkış topladı. 34. dakikada Mehmet Ekici sezondaki ilk golünü atıp Bremen’i 1-0 öne geçirdi. 50. dakikada Traore ile gelen Stuttgart’ın beraberlik golünden 5 dakika sonra Bremen Hundt ile tekrar öne geçti. 74. dakikada Mehmet Ekici 25 metreden frikik atışında topu filelere yolladı. Serdar Taşçı’nın 90 dakika forma giydiği Stuttgart’ta Tunay Torun 78. dakikada yerini Okazaki’ye bıraktı. 2 gol atıp futboluyla göz dolduran maçın yıldızı Mehmet Ekici 85. dakikada yerini Prödl’e bırakırken ayakta alkışlandı. 90. dakikada de Bruyne maçın skorunu 4-1 yaptı. Stuttgart ardarda beşinci yenilgisini aldı.

FRANKFURT-NÜRNBERG GOLSÜZ BERABERE: 0-0
Eintracht Franfurt sahasında Nürnberg ile golsüz berabere kaldı. Commerzbak Arena’da Nürnberg daha iyi bir futbol ortaya koyarken, Frankfurt’u farklı bir yenilgiden 5 golü önleyen kalecisi Kevin Trapp kurtardı.

Nürnberg’de Berkay Dabanlı yedekler arasında forma şansı bulamazken Muhammed İldiz, 84. dakikada oyuna girdi ve oynadığı 6 dakika içinde iki şutunu Frankfurt kalecisi Trapp son anda kurtardı.

FÜRTH-WOLFSBURG: 0-1
Greuther Fürth konuk Wolsfsburg karşısında tek golle boyun eğdi.: 0-1. Sercan Sararer'li Fürth atak futbol sergilerken 23. dakikada Bas Dost’un konrta atak golüyle yıkıldı: 0-1. Sercan 67. dakikada yerini Park’a bıraktı.

Hannover evinde 1899 Hoffenhem’ı tek golle geçti. Hannover’e adeta altın değerinde 3 puan getiren golü 8. dakikada Diouf kaydetti. Hoffenheim’da Eren Derdiyok forma şansı bulamadı.

PAZAR GÜNÜ 2 MAÇ
Almanya 1. Futbol Ligi’nin 21. Haftası Augsburg-Mainz., Freiburg-Fortua Düsseldorf karşılaşmalarıyla tamamlanacak. Mainz’da Yunus Mallı’nın bu haftada forma giymesi bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!