Kayakuşu neden öldürüldü?

Güncelleme Tarihi:

Kayakuşu neden öldürüldü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2009 10:35

HOLLANDA’nın başkenti Amsterdam’da evinde ölü olarak bulunan işadamı Ufuk Kayakuşu’nun katil ya da katillerinin yakalanabilmesi için polis tarafından özel ekip oluşturuldu.

Haberin Devamı

Arzu Çakmakçı Erbaş adlı Türk iş kadının geçtiğimiz hafta içinde bıçaklanarak öldürüldüğü Geuzenveld İlçesi’nin Henric van Veldekenhof caddesi üzerindeki evinde eşi Rahime, oğlu Tunahan ve kardeşi Yaser tarafından ölü olarak bulunan Ufuk Kayakuşu’nun Adli Tıp’taki otopsi incelemesinin henüz tamamlanmadığı bildirildi.


Alihan (16 aylık), Neslihan (7) ve Tunahan (9) adlarında üç çocuk babası olan ve 6 yıldır bir cam temizleme firması işleten Kayakuşu, ailesi ile birlikte Türkiye’de geçirdiği tatilden önce dönmüştü. Ufuk Kayakuşu’nun cesedi, önceden sözleştikleri gibi kendisini havalimanında karşılamaması ve telefonlara da cevap vermemesi üzerine aradığı kaynı Yaser ve beraberindeki oğlu Tunahan ile birlikte eve giden eşi Rahime tarafından bulunmuştu. Öte yandan, Arzu Çakmakçı Erbaş adlı Türk iş kadının katilinin yakalanabilmesi için başlatılan araştırmanın sürdürüldüğü öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!