Karasu\'ya yeni hemşeri

Güncelleme Tarihi:

Karasu\ya yeni hemşeri
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2006 00:00

Karasu Belediye Başkanı Ahmet Genç tarafından ilçeye davet edilen Brüksel Hükümeti Devlet Bakanı Emir Kır, ilçenin hemşerisi oldu.

Haberin Devamı




Emir Kır
Brüksel Hükümeti Devlet Bakanı Emir Kır, Sakarya'nın Karasu ilçesinin fahri hemşerisi oldu. Karasu Belediye Başkanı Ahmet Genç tarafından Karasu'ya davet edilen Emir Kır, Karasu Belediyesi’ni ziyaret ederek, burada Başkan Ahmet Genç’ten ilçe hakkında bilgi aldı, belediye çalışmaları hakkında bilgilendirildi.

Ziyaretten son derece memnun kaldıklarını söyleyen Başkan Ahmet Genç; "Karasu daha ziyade fındık üretimi ile öne çıkan bir ilçe. Ancak bir sahil kenti olan Karasu’da deniz turizmini geliştirmek, anlatmak ve ilçemizi bu alanda tanıtmak istiyoruz. Özellikle ‘ortadirek’ gurbetçilerimiz için uygun tatil beldesi Karasu’dur.

Gurbetçi vatandaşlarımızı Karasu’ya bekliyoruz’ diyerek, bu konuda Bakan Emir Kır’ın çabalarını ve desteklerini beklediklerini söyledi. Kardeşlik Karasu’da sahilde ve fındık bahçelerinde incelemelerde bulunan Bakan Emir Kır’a bir plaket ve Karasuspor’un formasını hediye eden Başkan Ahmet Genç, Belçika’dan bir belediye ile kardeş belediye olma arzusunda olduklarını da sözlerine ekledi.

Bakan Kır’ın Karasu ziyaretinden son derece memnun kaldıklarını söyleyen İl Genel Meclisi Karasu temsilcileri İlyas Balcı, Enver Çoşkun, Karasuspor Başkanı Burhan Erdoğan, işadamları Yakup Gençbay, H. Avni Şahin, Cihan Ersöz ile Cengiz Cansız, kendisine teşekkür ettiler.

Yusuf CİNAL / KARASU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!