Kadınlardan çifte kutlama

Güncelleme Tarihi:

Kadınlardan çifte kutlama
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2007 22:01

Londra'da 26 yıldır faaliyet gösteren ve çalışmalarıyla sayısız ödül kazanan İngiltere Türk Kadınları Yardım Derneği (TWPA), "yardım amaçlı" yemekli bir kutlama gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Geleneksel olarak aralık ayının son haftası düzenlenen etkinliğin bu yıl Kurban Bayramı ve Noel'e denk gelmesi münasebetiyle, çifte kutlama yapıldı. Londra ve civarından 450’i aşkın üyesinden ve yılda bir kez düzenlediği piyango çekilişinden elde ettiği gelirin tamamını, 'başarılı yoksul öğrencilere' ve 'Türkiye ile Kuzey Kıbrıs’ta yaşayan kimsesizlere' bağışlayan TWPA, piyango çekilişinden 1.800 sterlin gelir elde etti.

Dernek salonunda gerçekleşen etkinlikte bir konuşma gerçekleştiren yeni başkan Ayşe Osman, 'Kurban Bayramı’nın" anlam ve önemine değindi. Ardından, 1 sterline satışa sunulan piyango çekilişinden 00053 nolu bilet sahibi 50 sterlin, 000187 nolu bilet sahibi 100 sterlin, 000511 nolu bilet sahibi 150 sterlin kazanırken 00998 nolu bilet sahibi de 200 sterlin kazandı.

Foto1- 1A: Yardım amaçlı düzenlenen etkinliğe yaklaşık 80 dernek üyesi katıldı.
Foto 2: Bayram ve yeni yıl kutlama için üyeler, evlerinden getirdikleri yiyecekleri paylaştılar.
Foto 3: As Başkan Emine Arslan’ın katılamadığı etkinlikte Başkan Ayşe Osman (sağdan altıncı), Yönetim Kurulu Üyeleri Hülya Değirmencioğlu, Havva Beyzade, Faal Üyeler Altan Zihni, Ayşe Münür, Hıfziye İsmail, Dudu Derviş, Gülay Mustafa ve Aysan Tims, dernek üyelerini mutlu etmek için yoğun çaba sarfettiler.
Foto 4: İngiltere Türk Kadınları Yardım Derneği (TWPA) Başkanı Ayşe Osman.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!