Kadınlar turnuvası galibi Wetzlar

Güncelleme Tarihi:

Kadınlar turnuvası galibi Wetzlar
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2010 16:46

MERKEZİ Giessen'de bulunan Türk Alman Sağlık Vakfı ile kısa adı FrauMigra olan Göçmen kadınları Destekleme Derneği'nin Göçmen kadınlar arasında düzenlediği salon futbol turnuvasında Wetzlarlı Türk Kadınlar Birliği takımı birinci oldu.

Haberin Devamı

Wetzlar, Giessen ve Lollar'dan ikişer takımın katıldığı turnuvada heyacan doruktaydı. Büyük ilgi gören turnuvada ikincilik Giessen Türk Göçmenler Takımı'na giderken üçüncü ise Lollar Türk Birliği oldu. Turnuvada derece alan takımlara kupa verildi


Stres attılar
Turnuvayı organize eden Türk Alman Sağlık Vakfı yöneticileri Ayla Gediz ve Çiğdem Bilgin "Futbol turnuvası düzenlenme fikri bayanlardan geldi. Kadınlarımızında futboldan zevk aldıklarını, stres attıklarını, hatta zaman zaman erkekler kadar da iyi futbol oynayabildiklerini görmek çok sevindirici, oldu" dediler.


Turnuva geleneksel olsun
Turnuvada ilk üç sırayı alan takımların antrenörleri Didem Pekcan(Wetzlar), Yasemin Topçu (Giessen) ve Canan Karaaslan (Lollar) ilk kez böyle bir organizasyonda yeralmış olmaktan memnuniyetlerini dile getirdiler ve günlük stresi atmak için de sporun en iyi yol olduğunu ifade ettiler. Antrenörler " Bu turnuvada dostluk kazanıldı. Gelecek yıl turnuvanın tekrarını ve daha başka takımlarıda aramızda görmek istiyoruz." dediler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!