Kadın olmaya karar verdi

Güncelleme Tarihi:

Kadın olmaya karar verdi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2014 14:48

İngiltere’nin Hythe kentinde 6 ay depresyon tedavisi gördükten sonra “mutlu olabilmek için hayatına bir kadın olarak devam etmesi gerektiğine” karar veren 44 yaşındaki avukat Glenn Collins; hormon tedavisine başlayıp Samantha adını aldı ancak 12 yıllık evliliğini sona erdirmedi.

Haberin Devamı

33 yaşındaki karısı Stacey ile ilişkilerine lezbiyen bir çift olarak devam ettiklerini belirten Glenn Collins, artık kadın kıyafetleri giymesine sağmen 4 çocuğunun ona hala “baba” dediğini söyledi.
Glenn Collins Daily Mail gazetesine konu ile ilgili yaptığı açıklamada “Kendimle ilgili gerçeği Stacey’e söylemek hayatımda yaptığım en zor şeylerden biriydi. Nasıl tepki vereceğini kestiremiyordum. Yıllarca bu duygularımı herşeyimi kaybetmekten korktuğum için kendime saklamıştım. Karımı, çocuklarımı ve hukuki kariyerimi kaybetmeyi hayal bile edemiyordum” dedi.

Stacy Collins ise kocası ona kararını açıkladığında aldatılmış ve şaşkın hissettiğini en çok da çocuklarının karşı karşıya kalacağı zorluklardan endişelendiğini söyledi. Çocuklarının sandığından çok daha anlayışlı davrandığını belirten genç kadın, çocuklarının devam ettiği okullardaki öğretmenlerin de kendilerine büyük destek verdiğini belirtti.

Şu anda ilişkilerinin hiç olmadığı kadar sağlam olduğunu belirten Stacy Collins, kullandığı kadınlık hormonları nedeniyle kocasının artık ereksiyon olamadığını ancak cinsellikten zevk almak için başka yöntemler bulduklarını da belirtti ve “Sonuçta Glenn’ın dış görünüşü Samantha’ya dönüşmüş olabilir. Ancak içerde o hala aynı insan. Ve o, bu değişim sayesinde artık depresyonda değil. Bu da bizim daha mutlu bir aile olmamızı sağlıyor” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!