Kabusla uyandım

Güncelleme Tarihi:

Kabusla uyandım
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2012 14:04

Kazada annesi, babası ve iki kardeşini kaybeden Ömer Tanınmış "Kazadan kısa bir süre sonra uyandım. Annemin ve babamın daha eve gelmediğini fark edinceonları telefonla aradım. Ulaşamadım. Kısa bir süre sonra acı haber geldi” dedi.

Haberin Devamı

AVRUPALI Türkler bayram ziyareti dönüşü trafik kazasında yaşamını yitiren Ahmet Tanınmış (47), eşi Zekiye (46), sekiz yaşındaki çocukları Eda Nur ve Seda Nur’a ağlıyor.

Ahmet Tanınmış’ın sekiz çocuğundan büyük oğlu Ömer Tanınmış kaza gecesi saat 24.00’ten sonra kardeşleri ile birlikte uyuyamadıklarını, defalarca telefon ile anne ve babasına ulaşmaya çalıştığını belirterek,

“Annemleri bekledik. Geç oldu. Gelmeyince yattık. Uyumaya çalıştım. Saat 00.30 gibi yataktan kabus ile uyandım. Annemlerin odasına baktım. Gelmemişlerdi. Kaygım arttı. Tekrar yatağıma gittiğimde yarım saat sonra tekrar uyandım. Hala gelmemişlerdi. Babamın telefonunu aradım. Cevap vermedi. Saat 04.00’de annemin telefonunu yeniden aradım. Bu sırada acı haberi kardeşim Fatih’in telefonu ile öğrendim. İnanamıyorum, inanmak istemiyorum. Acımız çok büyük. Konversheim’daki babasına ait ikinci evde yaşayan Fatih (22) olanlara inanamadığını, acı haberi sabah saatlerinde polisten öğrendiğini söyledi. Fatih, “Huzursuz bir gece geçirmiştim. Gece yarısına doğru yattım. Saat 03.30 sıralarında kapımız çaldı. Kapıyı açtığımda karşımda iki polis gördüm. Şaşırdım. Niye geldiklerini sordum. Polisler babamın kaza geçirdiğini, annem ve kardeşlerimin kazada öldüklerini söylediler. Hemen şaşkınlık içinde akrabalarımı ve Ömer’i aradım. Doğrusu olanlara inanamıyorum” dedi.

BENİMLE HELALLEŞTİ
Kazada yaşamını yitiren sekiz çocuk babası Ahmet Tanınmış’ı bayram ziyareti sırasında en son arayan 31 yıllık arkadaşı Fikret Demirkaya,

“Ahmet benim gençlik arkadaşımdı. Bundan dört hafta önce görüştük, bayram nedeniyle onu aradığımda misafirlikte olduğunu söyledi. Bayramlaştıktan sonra, bana ilk defa, ‘Hakkını helal et’ dedi.

Bunca yıldır görüşürüz. Daha önce böyle bir şey dediğini hatırlamıyorum. Bu sözü aklımdan çıkmıyor. Olanlara kimse inanamıyor” dedi.

Kazda yaşamını yitiren Ahmet Tanınmış’ın bayram ziyaretine giderken hava koşulları nedeniyle önlem aldığı ortaya çıktı. Ahmet Tanınmış kendisine ait Mercedes marka otomobilinde kışlık lastiği olmadığı için çocuklarına ait kış lastikli araçla yola çıkmış.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!