İstanbul’da film gibi kovalamaca

Güncelleme Tarihi:

İstanbul’da film gibi kovalamaca
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2010 08:46

Bakırköy'de polisin "dur" ihtarına uymayan sürücü kaçmaya çalışırken ağaca çarptı. Otomobilde bulunan 2 şüpheliden biri yaya olarak kaçarken, kazada yaralanan diğer şüpheliyi bıraktığı kan izleri ele verdi.

Haberin Devamı

Olay, Florya Şükrü Balcı Polis Okulu kavşağında meydana geldi. İddiaya göre Florya'da, polis ekipleri, şüphelendikleri bir lüks otomobili durdurmak istedi. Polisin "dur" ikazına rağmen sürücü hızla kaçmaya başladı. Polis okulu kavşağına gelen araç yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak yol kenarındaki ağaca çarptı. Otomobilde bulunan 2 kişi yaya olarak kaçtı.

KAN İZLERİ ELE VERDİ

Polis ekipleri kaçan şahısları yakalamak için çevrede arama başlattı. Bakırköy ve Küçükçekmece emniyet müdürlüklerine bağlı çok sayıda polisin katıldığı aramalar sonunda otomobilde bulunan Hasan Akkoç isimli şahıs bir benzin istasyonunun arkasında bulunan terk edilmiş bir depoda yakalandı. Kazada yaralanan Akkoç'u deponun giriş kapısındaki kan izleri ele verdi.

Haberin Devamı

YARALI ÖNCE KARAKOLA GÖTÜRÜLDÜ

Kazada sağ elinden yaralanan kanlar içindeki Hasan Akkoç, ambulansın karakola gelmesini isteyen polislerce, Şenlikköy Polis Merkezi'ne götürüldü.

Yapılan bütün aramalara rağmen kimliği belirlenemeyen sürücü izini kaybettirerek kaçtı. Kaza yapan otomobilde inceleme yapan polis ekipleri otomobilin düz kontak yöntemi ile çalıştırıldığını belirledi. Otomobilin çalıntı olma ihtimali üzerinde duruluyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!