Inter Türkspor da “Saygı” dedi

Güncelleme Tarihi:

Inter Türkspor da “Saygı” dedi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2012 11:42

Her alanda ırkçılığa karşı mücadele etmek için Frankfurt'taki bir iletişim şirketi tarafından “Respekt-Kein Platz für Rassismus” (Saygı-Irkçılığa yar yok) sloganlı kampanyaya Kiel İnter Türkspor da katıldı.

Haberin Devamı

FRANKFURT'TAKİ iletişim şirketi Querformat tarafından IG Metall Sendikası Yönetim Kurulu üyesi Bertin Eichler ve Alman Bayanlar Milli Takım eski oyuncu ve FİFA Bayanlar Futbol Elçisi Sandra Minnert himayesi altındaki, her alanda ırkçılığa karşı mücadele platformuna Verbandsliga ekibi Kiel İnter Türkspor da katıldı.

“Respekt kein Platz für Rassismus” (Saygı Irkçılığa yer yok) sloganı altındaki kampanya çerçevesinde kendine ait tesislere bu sloganı içeren levhayı takan İnter Türkspor Başkanı İsmail Hakkı Aşık,

“Kulübümüzde 18 ayrı kökenden gençler spor yapıyor. Bizim ana felsefemiz ayrımcılıkla mücadeledir. Hiç kimse etnik kökeni, dini, dili, rengi ve kültürü nedeniyle dışlanamaz. Aksi davranış sergileyen hiç kimseye aramızda yer yoktur” diye konuştu. İnter Türkspor'un sadece sportif değil, sosyal ve sanat çalışmaları da yaptığını hatırlatan Aşık, “Bünyemizde koro, dans tiyatro ekibi de bulunuyor. Tüm gayemiz parçası olduğumuz bu topluma kültürel zenginliğimizi katmak. Kendimizi tanıtmak” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!