İngolstadt Emre'ye ağlıyor

Güncelleme Tarihi:

İngolstadt Emreye ağlıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2007 21:14

İngolstadt doğumlu Emre Şahinler (22) iş sözleşmesi imzalamak için bankaya giderken geçirdiği trafik kazasında öldü.

Haberin Devamı

Almanya’nın İngolstadt kenti trafik kazasında ölen 22 yaşındaki Türk genci Emre’ye ağlıyor. Alanyalı Şahinler Ailesi'nin tek oğlu olan ve bu yaz Türkiye’de düğün hazırlıkları da yapan Emre Schrobenhausen kentinde bir bankada iş buldu. Emre iş sözleşmesini imzalamaya giderken trafik kazasına kurban gitti. 72 yaşındaki bir Alman sürücü Emre’nin geçiş önceliği hakkını ihlal edince, iki araç kafa kafaya çarpıştı. Emniyet kemeri bağlı olmayan Emre olay yerinde can verdi. Kazada ağır yaralanan 72 yaşındaki Alman sürücü ve yanındaki eşi de hastanede öldü.
İngolstadt’ta çok sevilen 22 yaşındaki Türk genci kenti yasa boğdu. İngolstadt’ta yapılan cenaze töreni Emre’nin Türk ve Alman arkadaşlarıyla dolup taştı, camide yapılan cenaze törenine 800 civarında kişi katıldı. Emre’nin arkadaşları onun anısına bir futbol maçı düzenledi.
Emre iş sözleşmesini imzalamaya gitmeden önce bir arkadaşının düğünü için gelin aracını süsledi. Türk genci Emre’nin kendisi de bu yaz tatilinde memleketi Alanya’da büyük bir otelde düğün yapacaktı. Uzun süredir Almanya’da yaşayan anne babası tek oğullarının düğün hazırlıklarına başlamıştı. Anne baba oğullarının düğününden sonra Türkiye’ye yerleşmeyi planlıyordu. Ancak Emre’nin ölümü onları derin acıya boğdu. Ailesi oğullarının cenazesini memleketleri Alanya’ya götürdü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!