İngiliz polisi Serhat Aslan'ı 10 dakikayla kaçırmı

Güncelleme Tarihi:

İngiliz polisi Serhat Aslanı 10 dakikayla kaçırmı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2009 09:11

YEŞİLKÖY'deki Hubble Bubble Cafe'de 5 yıl önce kız meselesi yüzünden bıçaklanarak öldürülen Burak Şengöçen’in kırmızı bültenle aranan katil zanlısı Serhat Aslan halen yakalanamadı.

Haberin Devamı

Londra’da görülen Serhat Aslan’ın bulunduğu eve İngiliz polisinin baskın yaptığını söyleyen baba Murat Şengöçen, “Haber almış olmalı ki, 10 dakika önce kaçmış. Teslim olmuyorsa polis yakalasın. Dayanacak gücümüz kalmadı” dedi.

5 yıldır hukuk mücadelesi veren Burak Şengöçen’in babası Murat ile annesi Zuhal Şengöçen, Münevver Karabulut’un katil zanlısı Cem G.’nin yakalanması için büyük gayret gösteren polisin, aynı özverili çalışmayı Serhat Aslan’ın yakalanması için de göstermesini istedi. Cem G.’nin adalet önüne çıkmasına sevindiğini söyleyen Murat Şengöçen, “5 yıl oldu, oğlumun katili yakalanamadı. Biz burada acı çekerken oğlumun katili Serhat Aslan, Londra’da lüks içinde elini kolunu sallayarak geziyor. İngiliz polisi Serhat Aslan’ın bulunduğu bir yere baskın yapmış ama 10 dakikayla kaçırmış. Herhalde birileri haber vermiş olmalı. Davada tutuksuz yargılanan Ferhat Günay’ın 9 yıl hapis cezasını Yargıtay onayladı. O da geziyor. Bu durum karşısında ne yapacağımızı şaşırdık" dedi.

CİNAYET 2004'DE İŞLENDİ

İstek Vakfı Bilge Kağan Lisesi mezunu 19 yaşındaki Burak Şengöçen, 25 Eylül 2004'de sevgilisi Nurdan Türkbay ile Hubble Bubble Cafe’ye gitti. İddiaya göre Burak Şengöçen, burada Nurdan Türkbay’ın eski sevgilisi Fatih Yavuz ve arkadaşlarıyla kavga etti. Kavga sırasında Serhat Aslan elindeki bıçağı Burak Şengöçen’in karnına sapladı. Olayın ardından, avukat Fikret Aslan’ın oğlu Serhat Aslan kaçtı. Bakırköy 5’inci Ağır Ceza Mahkemesi, kavgaya karışan Serhat Aslan’ın arkadaşları Fatih Yavuz ve Ferhat Günay’ı 9’ar yıl hapse çarptırdı.

Baba Murat Şengöçen, bir televizyon kanalında yaptığı konuşmada, 2004 yılında kendisine gelen ANAVATAN Partili bir milletvekilinin “Acınızı nasıl hafifletebiliriz? Hakkınızı nasıl helal edersiniz?” dediğini, kendisinin ise buna, “Hakkı helal edecek olan şu an mezarda yatıyor” yanıtını verdiğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!