İKP'den Büyükelçiye ziyaret

Güncelleme Tarihi:

İKPden Büyükelçiye ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2008 13:50

Londra bulunan İngiltere Türk Kadın Platformu (İKP) yetkilileri, Londra Büyükelçisi Yiğit Alpogan'ı ziyaret ederek, çalışmalarıyla ilgili bilgi verdiler.

Haberin Devamı

Büyükelçiyi makamında ziyaret eden İKP'nin proje sorumlusu Nilgün Yıldırım, hukuk danışmanı Aynur Gökyıldız, basın danışmanı Mihrişah Safa ve psikolog Özden Bayraktar, 8 aydır devam eden radyo programı ve yapılan etkinlikler hakkında Alpogan’ı bilgilendirdiler. Proje sorumlusu Yıldırım, her hafta cuma günleri Londra Türk Radyosu’nda (LTR) yaptığı ve bir hanımı konuk olarak ağırladığı programlara ilginin büyük olduğunu belirterek, program formatının yeni yılda daha renkli hale getirileceğini kaydetti.

Uygulamalı seminere davet
Toplumun her kesiminden kadına, ayrım yapmadan hitap eden 5 aşamalı projeyle ilgili detaylı bilgi veren Yıldırım, NHS (National Health Service) ve University College London Hastanesi’nin de kendilerine danışmanlık hizmeti vermeyi vaad ettiğini söyledi. Büyükelçi Yiğit Alpogan, kısa sürede hızlı aşama kaydeden platformun, çalışmalarından haberdar olduklarını ve büyükelçilik olarak ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Platformun kadınlara yönelik ilk uygulamalı semineri, yarın sabah 11.00’de İngiltere Türk Kadınları Yardım Derneği’nin 4, Willoughby Road, Turnpike Lane, N.8 adresindeki lokalinde yapılacak. Seminerin tüm kadınlara açık ve ücretsiz olacağı bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!