İftar programında depremzedeler unutulmadı

Güncelleme Tarihi:

İftar programında depremzedeler unutulmadı
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2023 10:18

Hollanda Diyanet Vakfı (HDV) tarafından Rotterdam Kocatepe Camisi’nde verilen iftar yemeğine, Lahey Büyükelçisi Selçuk Ünal, Rotterdam Başkonsolosu Sevgi Kısacık, Amsterdam Başkonsolosu Burak Ersoy başta olmak üzere sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandan katıldı.

Haberin Devamı

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan iftar programında ev sahibi olarak HDV Başkanı Muhlis Koç ile Lahey Büyükelçiliği Din İşleri Müşaviri Prof. Dr. Haluk Songur’un konuşmalarının ardından Lahey Büyükelçisi Selçuk Ünal bir konuşma yaptı. Ramazan ayının birlik, beraberlik ve rahmet ayı olduğu vurgulanan konuşmalarda, 6 Şubat’ta Türk toplumunu yasa boğan depremler sonrası yaraların sarılması için hem yurt içinden hem de yurt dışından yapılan çalışmalar konuşuldu. Lahey Büyükelçisi Seçuk Ünal, “Ülkemizde meydana gelen deprem sonrası Hollanda’da başlatılan yardım kampanyalarında vatandaşlarımızın ve sivil toplum kuruluşlarının dayanışmasının, birlik ve beraberliğin, diğer sorunlarımızın çözümünde de devam etmesini dilerim. Ayrıca ülkemizde meydana gelen deprem sonrası Hollandalı dostlarımızın da destek ve yardımları için teşekkür ederim” dedi.

Haberin Devamı

İftar programında depremzedeler unutulmadı
İftar yemeğinden sonra depremde hayatını kaybedenlere, ülkemiz için şehit düşenlere, yaralılara, gazilere ve ülkemizin birlik ve beraberliği için dualar edildi.

İftar programında depremzedeler unutulmadı
Lahey Büyükelçisi Selçuk Ünal

BAKMADAN GEÇME!