Hürriyet ekibi Frankfurt koşusunda

Güncelleme Tarihi:

Hürriyet ekibi Frankfurt koşusunda
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2010 15:50

Dünyanın 12 kentinde düzenlenen kurum, şirket ve işletmeler arası "J.P. Morgan Corparate Challenge 2010 Koşusu" Frankfurt ayağında Hürriyet gazeteside 11 kişilik ekiple katılarak koşucular arasında yerini aldı.

Haberin Devamı

Fotogaleri: HÜRRİYET EKİBİ J.P MORGAN'DA


DÜNYANIN 12 kentinde düzenlenen kurum, şirket ve işletmeler arasında "J.P. Morgan Corparate Challenge " adıyla düzenlenen 2010 yılı koşusunun Frankfurt ayağında Hürriyet gazetesi ekibide yer aldı. Ayhan Can, Naki Çolak, Emine Altın, Ebru Akgün, Murat Doğruloğlu, Ferit Kaya, Can Özsayar, Deniz Özsayar, Semih Arslan, Barış Parkalay ve Gürsel Köksal'dan oluşan 11 kişilik Hürriyet ekibinin tümü koşuda finişi görerek beğeni toplayıp alkış aldılar.

Tecrübe kazandık
Hürriyet ekibindeki sporcular, toplu olarak başlama, toplu olarak götürme ve toplu olarak finişe ulaşma kararını yerine getirerek göz doldurdular. Hürriyet ekibinden Ayhan Can" Hürriyet böyle bir etkinlikte ilk kez temsil edildi. Ve tecrübede kazanarak çokta başarılı olduk. Gelecekte daha fazla bir katılımla yarışa gireceğiz. Tüm sporcularımız, büyük bir dayanışma gösterip yarışı bitirdik" dedi. Yarışta ayrıca Zirat Bankası, İşbank, BEKO ve Mavi Jeans gibi çok sayadıa Türk firma ve kurumu temsil edildi.

73 bin kişi katıldı
2.752 kurum ve şirketi temsilen, yaklaşık 73.000 kişi katıldığı koşuda ayrıca çok sayıda Türk işletme ve kurumlarıda yer aldı. Frankfurt'taki J.P. Morgan Corparate Challenge 2010 Koşusu'nun startını veren Federal Almanya Sağlık Bakanı Philipp Rösler verdi. Böylece ilk kez federal hükümetten bir bakan bu koşuya gelmiş oldu. Hürriyet'in 11 kişiyle katıldığı koşunun en büyük takımlarını ise 1313 kişiyle Lufthansa, 1240 kişiyle Deutsche Bank, 936 kişiyle Commerzbank oluşturdu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!