Hollanda’dan gelen özel misafirler

Güncelleme Tarihi:

Hollanda’dan gelen özel misafirler
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2025 09:461dk okuma

21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü kapsamında İstanbul’da düzenlenen Cumhurbaşkanlığı özel programına, Hollanda Beyazay Derneği yönetimi ve özel misafirleriyle birlikte katılım sağladı.

Haberin Devamı

Dernek yönetiminden Fikret Gür, Aynur Gül Çakır, Gökhan Bayhan, Ayşe Yavuz ve Hatice Güçlü’nün yanı sıra Hollanda’dan gelen üç down sendromlu çocuğun aileleri de etkinlikte yer aldı. Gün boyunca Cumhurbaşkanlığı programında bulunan özel çocuklar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birebir sohbet etme ve vakit geçirme imkânı buldu. Bu samimi anlar hem aileler hem de katılımcılar için unutulmaz bir deneyim oldu. Aile ve Sosyal Hizmetler eski Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya da ailelerle sohbet ederek çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
Programın sürpriz konuklarından eski futbolcu Mesut Özil, çocuklarla yakından ilgilendi ve onlarla birlikte fotoğraflar çekilerek güne neşe kattı. İftar vakti geldiğinde Hollanda Beyazay Derneği ailesi, Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır’ın önderliğinde ve Halkla İlişkiler Müdürü Davut Balcan’ın eşliğinde, Siyavuşpaşa Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Oruçlar birlikte açıldı, kardeşlik ve dayanışma duyguları pekişti.

Hollanda’dan gelen özel misafirler

Hollanda’dan gelen özel misafirler

Hollanda’dan gelen özel misafirler

Hollanda’dan gelen özel misafirler


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!