Hizmet istasyonunda 5 yıldızlı hizmet

Güncelleme Tarihi:

Hizmet istasyonunda 5 yıldızlı hizmet
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2006 00:00

Hürriyet Gazetesi´nin Sırbistan´daki hizmet istasyonu 15 Haziran´da açılıyor. Belgrad-Niş arasındaki tesiste izincilere beş yıldızlı hizmet sunuluyor. 15 Eylül´e açık kalacak tesiste Hürriyet muhabirleri her türlü yardımınıza koşacak.

Haberin Devamı




Belgrad-Niş tesisleri
Sırbistan´daki Hürriyet Hizmet İstasyonu "Stari Hrast Tesisi" 15 Haziran´dan izincileri bekliyor. Belgrad ile Niş arasındaki tesisin geniş park alanı, Türk mutfağının bulunduğu 24 saat açık restoranı, temiz tuvaleti ve tuvalet/duş, klima ile televizyonlu odaları bulunuyor. Tuvalet ücretinin kişi başına 10 Cent olduğu tesiste gece konaklama isteyenler için fiyatlar oldukça uygun. 47 odalı tesiste iki yataklı oda fiyatı 27 Euro (İki kişilik kahvaltı dahil). Tek kişilik oda fiyatı ise kahvaltı dahil 23 Euro.

24 Saat hizmet

15 Eylül´e kadar 2 Hürriyet muhabirinin hazırda bulunacağı tesiste her türlü sorununuz ile yakından ilgileneceğiz. Yol hakkında bilgi, sınır kapılarındaki son durum, ülkelerdeki trafik kuralları, pasaport veya arabanızın evrakları ile ilgili sorunlar, aracınızın arıza yapması halinde gidilebilecek tamirhaneler hakkında geniş bilgi edinebileceğiniz Hürriyet muhabirlerine 24 saat boyunca 00381-638982-368 veya 387 nolu telefon numaralarından ulaşabilirsiniz.

Sizinle görüşüp yolda karşılaştığınız sorunları dinleyecek ve bunu haber haline getirecek olan arkadaşlarımız tesisle ilgili sorularınızda da size yardımcı olacaklar. Bu arada her yıl olduğu gibi bu yıl da arkadaşlarımıza mesajlarınızı bırakıp yakınlarınıza selam gönderebilirsiniz.

Piknik alanı gibi

Sırp personelin 24 saat hizmet verdiği tesiste para bozdurma imkanı da bulunuyor. Yeterli derecede güvenlik personeli ile güvenlik kameralarının bulunduğu tesis alanında piknik masaları da var. Dileyenler burada kendi sofralarını kurup yemek yiyebilirler. Yeşil bir alan içinde olan tesis bu nedenle tam bir piknik yeri gibi.

Stari Hrast´taki diğer bir hizmet ise mini-market. Buradan yol için yiyecek, içecek veya sigara alabilirsiniz. Restoran bölümünde ise Türkler için özel olarak hazırlanan "Mönüler" bulunuyor. Burada yemek ile içecek çeşitleri Türkçe olarakyer alıyor. Mönüde fiyatlar hem Dinar hem de Euro olarak yazıyor. Namaz kılmak isteyenleri de düşünen tesis yöneticileri, Türkler´e özel bir oda temin ettiler. Dileyenler 24 saat açık olan bu odada ibadetlerini yerine getirebilirler.

Ahmet ATAK / FRANKFURT

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!