Heykelden düşen turist ağır yaralandı

Güncelleme Tarihi:

Heykelden düşen turist ağır yaralandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2015 00:00

İngiltere’nin başkenti Londra’daki Trafalgar meydanında bulunan 3.5 metrelik bronz aslan heykelinin üzerinden düşen 20’li yaşlarındaki kadın turist hava ambulansı ile hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı

Görgü tanıkları, sağlık görevlilerinin başından yaralanan kadına ilk önce olay yerinde müdehale ettiğini sonra da onu meydana iniş yapan hava ambulansı ile hastaneye kaldırdığını söyledi.

Londra Ambulans Servisi konu ile ilgili yaptığı basın açıklamasında birinin düştüğü gerekçesi ile saat 7:74’te sağlık görevlileri bölgeye çağrıldı. Biz olay yerine bir ambulans, bir motorsikletli görevli ve birde hava ambulansı ekibi gönderdik. Başından yaralanan kadın hasta olay yerinde tedavi edildikten sonra Londra Hava Ambulansı ekibinden doktorlar eşliğinde Royal London Hastanesi’ne kaldırıldı” dedi.

Yaralanan kadının kimliği basına açıklanmazken, Royal London Hastanesi hastanın şu an için hayati tehlikesinin bulunmadığını ve tedavisinin devam ettiğini söyledi.

Londra Polisi olayda şüpheli bir yan bulunmadığını ve bir soruşturma başlatmayı düşünmediklerini açıkladı.

Londra’yı ziyaret eden turistler, sık sık şehrin en turistik merkezlerinden biri olan meydandaki aslan heykellerinin üzerine çıkıp fotoğraf çektiriyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!