‘Heilbronn için birlikte varız’

Güncelleme Tarihi:

‘Heilbronn için birlikte varız’
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2024 11:25

‘Belediye Meclis seçimleri için Heilbronnlular Birliğe’ (Gemeinsam für Unser Heilbronn) 9 Haziran 2024 tarihinde yapılacak Belediye Meclisi seçimleri için hazırlıklarını tamamladı. Heilbronn’da yaşayan Türk ve yabancı uyruklu Alman vatandaşlarına birlik çağrısı yapıldı.

Haberin Devamı

KULTUR und Geschäftshaus Austr 34 Heilbronn adresinde yapılan toplantıda adaylar gizli oy birliğiyle belirlendi. Belirlenen adayların kendi alanlarında başarı sağladıklarını, bilinçli bir şekilde yönetime aday olduklarını belirten Gürsel Şen, şunları söyledi: “Ne yazık ki, göçmen kökenlilere Heilbronn Belediye Meclisi’nde şimdiye kadar bir üyelik verilmedi. Biz de 9 Haziran 2024 tarihinde yapılacak seçimlere en üst düzeyde hazırlıklarımızı yaptık. Hiçbir ideolojinin peşinde koşmadan, hiçbir grubu ve kültürü dışlamadan, şehrimizin kalkınmasında faydalı ve önemli olan çözüm ve konseptler geliştirmek, aynı zamanda farklı kültürlerin şehrimizde bir araya gelmesine yardımcı olmak istiyoruz. Özgürce seçimlere hazır olduğumuzu basın aracılığıyla bildirmek istiyorum. Yarım asırdan beri Türkler ve göçmen vatandaşlar olarak çok önemli meslek dallarında, her kurumda hizmet veriyoruz. Fakat ne hikmetse Belediye Meclisi'nde yönetim organlarında göçmen olmaması bizleri olumsuz bir şekilde etkiledi. Bizlerin de o Meclis'te karar mekanizmasına görev alması kent için çok önemli.”

Haberin Devamı

‘GÜVEN İNŞA EDECEĞİZ’
“Bölge nüfusunun yüzde 50’si yabancı kökenli. Biz Türkleri ve göçmen kökenlileri sadece seçimlerde hatırlamamalılar. Seçilen tüm meclis üyesi adaylarımızın vatandaşlardan isteği şu: Her oy için mücadele edeceğiz, güven inşa edeceğiz ve insanları kazanacağız. Güçlü ve adil bir seçim kampanyası yürüteceğiz. Oy hakkı olanların sandığa gitmesini ve bizlere destek vermesini istiyoruz.”

‘Heilbronn için birlikte varız’

‘Heilbronn için birlikte varız’


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!