Hayatlarını kurtarabiliriz

Güncelleme Tarihi:

Hayatlarını kurtarabiliriz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2010 11:20

TÜRKİYE'de iki yıl önce lösemi hastalığına yakalanan minik Alp Doğan (6) İstanbul'da tedavisinin ardından hastalığının nüksetmesi nedeniyle tedavi için getirildiği Almanya'da uygun donör bekliyor.

Haberin Devamı

Dört aydır Almanya'da mücadele veren minik Alp'in yaşaması için tek çare ilik nakli ve uygun donör bulunması. Ailesi, en geç 2011 Ocak ayında ameliyat olması gereken Alp'in kurtarılması için köken de önemli olduğundan Almanya'daki Türkler'den Alman Kemik İliği Bankası'na (DKMS) bağış yapma çağrısında bulunurken "Yakında Alp için Berlin'de bir kampanya başlatılacak" bilgisini verdi.


Kayra Can için kampanya bugün !


ALMAN
Kemik İliği Bağış Bilgi Bankası (DKMS), ikinci kez lösemi (Kan Kanseri) hastalığına yakalanan 7 yaşındaki ilkokul öğrencisi Kayra Can için doku tipleme kampanyasını sürdürüyor. Bugün Fulda'daki DİTİB Camii'nde düzenlenecek doku tipleme kampanyasında kampanyaya destek verenlerden kan örneği alınacak. Bu yıl okula başlayan ve oynadığı TSV Hungen takımında kaptan olan Kayra Can'ı yaşatmak isteyen DKMS çalışanları, herkesi kampanyaya destek vermeye davet ettiler.

Lösemi hastası 7 yaşındaki Kayra Can için başlatılan kampanyanın tarihleri şöyle:

Bugün saat 12.00 ile 18.00 arası
DITIB Camii, Ohmstr. 18-20, 36037 Fulda

Yarın saat 11.00 ile 17.00 arası

DITIB Mevlana Camii, Bahnhofstr. 18, 38154 Königslutter
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!