Hasan Gül şampiyonluğa hazırlanıyor

Güncelleme Tarihi:

Hasan Gül şampiyonluğa hazırlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2012 12:56

Hollanda'nın Rotterdam kenti yakınlarındaki Schiedam kentinde cumartesi günü yapılacak olan Hollanda Kick Boks Şampiyonası'na hazırlanan 29 yaşındaki Hasan Gül, amacının Ay-yıldızlı bayrağımızı dalgalandırmak olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Ağır sıklet unvan maçı hazırlıklarını 3 teknik adamla sürdüren, Giresunlu bir ailenin çocuğu olan Hasan Gül, Kick Boks'a gönül veren sporculardan biri. 15 yaşında bu spora başladığını söyleyen şampiyon sporcu bugüne kadar 70 uluslararası müsabakaya çıktı.

Cumartesi günü 2012 Hollanda Kick Boks Şampiyonu Rijnmond Bonte ile unvan maçına çıkacak olan Hasan Gül karşılaşma öncesi şunları söyledi: "Rakibimin gücünü biliyorum. Bu yüzden maça üç antrenör eşliğinde hazırlandım. Kendime güveniyorum ve bu maçı kazanıp istiklal marşını salonda çaldıracağım" dedi.

Hasan Gül'ün formunun iyi olduğunu belirten menajeri Şinasi Şimşek, “Sporcumuz 8 Aralık'taki müsabakaya oldukça iddialı hazırlanıyor. Hasan'ın rakibini yeneceğine ve ringde Ay-yıldızlı bayrağımızı dalgalandıracağına inanıyorum. Boks severleri Türk bayraklarıyla beraber bu müsabakaya bekliyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!