Hamit: Benden mucize beklemeyin!

Güncelleme Tarihi:

Hamit: Benden mucize beklemeyin
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2010 12:44

ALMANYA 1. Lig ekiplerinden Bayern Münih'le geçen yaz sözleşme yenileyen Hamit Altıntop, daha çok forma giymek istediğini sakat ve cezalı birilerinin yerine oynamaktan yorulduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Ligin başlamasından buyana forma yüzü göremeyen milli futbolcu Hamit Altıntop Şampiyonlar Ligi maçında Roma karşısında oynadığı oyunla Hollandalı antrenör Louis van Gaal'ın gözüne girmeyi başardı.


Yıldızlar topluluğu Bayern Münih'te forma giymenin zor olduğunu söyleyen Hamit, "Takımımızda kendini kanıtlamış isimler var. Avrupa Şampiyonası elemelirinde milli formayla Kazakistan ve Belçika maçlarında attığım gollerle neler yapabileceğimi herkese bir kez daha gösterdim. Hocam beni sahanın neresinde oynatırsa oynatsın elimden gelen her şeyi yapıyorum. Kanatlarda Ribery, Robben, orta sahada Schweinsteiger ve van Bommel, forvet arkası pozisyonda ise Toni Kroos veya Thomas Müller gibi dünyaca yıldız isimler yer alması beni ikinci plana koydu. Daha fazla forma şansı bulamazsam benden kimse mucize beklemesin" diye dert yandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!