Hamile sevgilisine 100 bıçak

Güncelleme Tarihi:

Hamile sevgilisine 100 bıçak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2011 11:43

Almanya’nın Münih kenti yakınlarındaki Taufkirchen kasabasında Türk genci Harun A.’nın kendisinden 9 aylık hamile sevgilisi Zorica H.’yı 100’den fazla bıçak darbesiyle öldürdüğü belirlendi.


ALMANYA’
NIN Münih kenti yakınlarındaki Taufkirchen kasabasında yaşanan trajik cinayet olayının ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Otopsi sonucunda 18 yaşındaki Türk genci Harun A.’nın kendisinden hamile olan Boşnak kökenli Zorica H.’yı mutfak bıçağıyla öldürdüğü ve genç kadına 100’den fazla bıçak sapladığı belirlendi. Kamuoyunu şoke eden cinayetin perde arkası şöyle: Amatör takımlarda futbol oynayan ve meslek eğitimi yapan Harun A. adlı 18 yaşındaki Türk genci, 21 yaşında Zorica H. ile kısa bir süre aşk yaşadı. Boşnak kökenli güzel genç kız, Türk gencinden hamile kaldı. Ancak kısa bir süre sonra iki genç arasındaki aşk ilişkisi sona erdi. Arkadaşları arasında Zozo diye çağrılan Zorica H. süpermarketlerde tezgahtarlık, cafelerde garson olarak çalışıyordu.

NAFAKA İSTEDİ
Türk gencinden bir kız çocuğuna 9 aylık hamile olan talihsiz genç kız Zorica A., geçtiğimiz pazarı pazartesine bağlayan gece Harun A.’yı eve çağırarak konuşmak istedi. Zorica H., Harun A.’ya mart ayı içinde doğuracağı kız çocuğunun kendisinden olduğunu ve nafaka ödemesi gerektiğini anlattı. Bunun üzerine ikisi arasında tartışma çıktı. Harun A. mutfak bıçağıyla Zorica H.’yı delik deşik etti. Komşuları kadını Salı günü yatak odasında eli kolu bağlı kanlar içinde bulundu. Polis, kadının öldürülmeden önce mi yoksa sonra mı ellerinin bağlandığı sorusunun açıklık kazanmadığını söyledi. Türk genci Harun A. önce cinayeti inkar etmek istedi, ancak sonra suçunu itiraf etti. Savcılık yasalara göre Türk gencinin sadece genç kızı öldürmekten yargılanacağını, çocuk dünyaya gelmediği için çifte cinayetten yargılanmayacağını açıkladı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!