Hamile kadın sokak ortasında saldırıya uğradı

Güncelleme Tarihi:

Hamile kadın sokak ortasında saldırıya uğradı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2015 12:11

İngiltere’nin başkenti Londra’da 8 aylık hamile bir kadın evinin önünde motorsiklet kaskı takan iki kişinin saldırısına uğradı. 21 yaşındaki Malorie Bantala’nın karnını tekmeleyen saldırganlar onun bebeğini kaybetmesine yol açtı.

Haberin Devamı

Saldırganların darbelerini kadının karnına odakladığı ve onun yüzüne ya da vücudunun geri kalanına hiç bir zarar vermediği açıklandı.

Polis yetkilileri önceki gün gerçekleşen saldırının ardından başlattıkları soruşturma sonucunda dün gece 20 yaşında bir adamı tutukladıklarını açıkladı. Kimliği basına açıklanmayan şüphelinin önümüzdeki günlerde ağır müessir fiil ve kendi başına hayatta kalabilecek kadar gelişmiş bir fetüsü yok etme suçlamasıyla hakim karşısına çıkacağını açıkladı.

Yetkililer, fetüs anne karnının dışında hayatta kalabilecek kadar gelişmiş olsa da saldırı sırasında henüz doğmamış olduğu için bir cinayet soruşturması başlatamadıklarını söyledi ancak “Saldırının bir cinayetten aşağı kalır yanı olmadığına inandıklarını” da belirtti.

Bantala’nın bebeğinin babasının kim olduğu basına açıklanmazken, genç kadının iç kanama geçirdiği ve halen hastanede tedavi görmekte olduğu da belirtildi.

AMBULANS SKANDALI

Bantala’nın saldırıya uğramasından sadece dakikalar sonra polis olay yerine geldi ve ambulans çağırdı. Ancak genç kadının bir saat on dakika boyunca kaldırımda yardım beklediği ve sonuçta bir polis aracıyla hastaneye kaldırıldığı açıklandı.

Londra Ambulans Servisi yaşananları doğruladı ve özür diledi. Yetkililer “Ne olduğunu anlamak için konuyla ilgili bir soruşturma başlattık” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!