Hadise'den milli maç tahmini

Güncelleme Tarihi:

Hadiseden milli maç tahmini
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2009 13:36

Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye’yi temsil eden Hadise, (A) Milli Futbol Takımı’nın, Belçika ile Brüksel’de yapacağı maçta gönlünün milli takımdan yana olacağını söyledi.

Haberin Devamı

Hadise, Türkiye-Belçika maçında hangi takımı tutacağını soranlara ”Bu aslında benim için zor bir soru. Belçika’da doğdum ve büyüdüm, ama gönlüm ’Türkiye’ diyor. Maçın oynanacağı gece ben de Belçika’da olacağım ve müzik Kanalı TMF’nin düzenlediği ’TMF Ödülleri’ törenine katılacağım. 4 dalda aday gösteriliyorum. Umarım o gece ben ödül alırım, Türkiye de kazanır” diyor.


ELDE BAYRAK HAYDİ MAÇA


19. Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 5. Grup’ta, yarın Brüksel'de oynayacak Türkiye-Belçika (A) Milli Takımı maçları için heyecan giderek artıyor.


Belçika Futbol Federasyonu'ndan verilen bilgiye göre, maç biletlerinin satışı için bugün son gün. Yarın bilet satışı yapılmayacak. Bilet almak isteyenler www.footbel.com’ sitesine girerek, dil seçiminden sonra bilet alabilir. Bilte için ayrıca 0032 2 477 1305 numaralı telefondan da gerekli bilgiyi alınabilir. Belçika’daki spor kulüpleri ve diğer organizasyonlara toplu bilet satışı ise yine internet üzerinden gerçekleştiriliyor. Bilet fiyatları 60, 50, 40 ve 20 Euro. Kral Baudouin Stadı’nın 2. nolu sağ kale arkası Türk sporseverlere ayrıldı.

Haberin Devamı

Sporseverler, "Türkiye’nin az şansı olsa da maç bizim için çok önemli. Bu maçı kaçırmak istemiyoruz’ diyerek, Türkiye’yi desteklemek için hazırlıklarını sürdürdüklerini söyledi.


MAÇA NASIL GİDECEKSİNİZ?


Belçika-Türkiye milli maçı, başkent Brüksel’deki Kral Stadyumu’nda (Stade Roi Baudouin) 10 Ekim 2009 Cumartesi günü saat 20,45 de oynanacak. Maç için bilet alanlar, stada çeşitli kollardan gelme imkanına sahip.

Brüksel’in Atomium Parkı’nın içinde yer alan Kral Baudouin Stadı’na, Almanya’dan otomobil ile gelenler, Aachen, Maastricht üzerinden Brüksel’e gidenler Brüksel girişinde ‘Atomium ve Expo’ işaretlerini takip ederek, stada ulaşabilir.

Hollanda üzerinden gelenler ise Anvers (Antwerpen) üzerinden Brüksel’e gelecekler ve Brüksel girişinde ‘Atomium ve Expo’ levhalarını takip edecekler.

Fransa üzerinden gelenler ise Mons ve Courtrai üzerinden, Lüksemburg üzerinden gelenler ise Namur yoluyla Brüksel otobanında işaretleri takip ederek stada ulaşacaklar.
Trenle gelenler Gare Centrale'de (Merkez Gar) inip 1 numaralı metroyla Atomium Parkı istikametine binip stada yaklaşık 50 metre uzaklıktaki son durakta inecekler. Uçakla gelenler de banliyö töreniyle merkeze gara gelip oradan metroyla gidebilir.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!