Güzel kaş ve kirpiklerin sırrı

Güncelleme Tarihi:

Güzel kaş ve kirpiklerin sırrı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2013 14:22

Güzel görünmekte sınır tanımayan kadınlar, gür kaşlar ve uzun kirpikler için çözümü “mucize serum” denilen kozmetik üründe buldular.

Haberin Devamı

KADINLAR güzel görünmek için sınır tanımıyorlar. Son yıllarda, kaş ve kirpikler için kullanılan serumlara ilgi bayağı arttı. Kaş ve kirpiklerini yeterince güzel bulmayan kadınlar çareyi bu serumlarda buldular.

Mucize serumlar sayesinde bir kaç hafta içinde kirpikler uzuyor ve kaşlar çoğalarak gürleşiyor. Almanya'nın Köln kentinde yaşayan kalıcı makyaj uzmanı Özgür Sarıkaya, serum kullanan kadınların rimel sürmeye bile ihtiyaç duymadıklarını söylüyor.

Ancak Sarıkaya, bu serumların günde bir kez kullanılması konusunda kadınları uyarıyor.


TÜRK KADINLARI GÜZELLİKLERİNE DÜŞKÜN
Kalıcı makyaj uzmanı Özgür Sarıkaya, kadınların “mucize serum” olarak adlandırdıkları bu kozmetik ürün hakkında şu bilgileri verdi:

“Serumlarla uzayan kirpikler ayrıca kalınlaşıyor ve daha parlak görünüyorlar. Serum kaş ve kirpiklerin dökülmesini de önlüyor. Kirpikler uzadığı zaman gözler doğal olarak daha iri görünüyor. Kaşlarımız yüzümüzün çerçevesi olduğu için kadınlar gürleşen kaşlarına istedikleri şekli vererek güzelliklerine güzellik katıyorlar. Kadınlar uzun kirpik ve kaşlarla Hollywood yıldızları gibi görünüyorlar. Kirpiklere rimel sürmeye bile gerek kalmıyor. Kaşları boyatmaya ihtiyaç duyulmuyor. Bir tüp serum 6-7 ay kullanılıyor. İnsanların kirpikleri her üç ayda bir yenilenir. Bu yüzden eğer serumu kullanmayı bırakırsanız kirpikleriniz üç ay sonra eski halini alıyor. Türk kadınları güzelliklerine düşkünler. Mucize serumlara da ilgileri fazla. Serumların kaş ve kirpikleri uzattığına inanmayalar da oluyor. Fakat etkisini gördükten sonra gelip teşekkür ediyorlar.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!