Grup seks partisinde ölüm

Güncelleme Tarihi:

Grup seks partisinde ölüm
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2015 00:00

İngiltere’nin Hertfordshire bölgesindeki Radlett kentinde bulunan lüks bir malikanede verilen James Bond temalı grup seks partisi sırasında 35 yaşındaki bir adam boğularak hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Kimliği basına açıklanmayan adamın 3 milyon sterlin değerindeki 8 odalı malikanenin yüzme havuzunda bir kadınla cinsel ilişkiye girerken boğulduğu açıklandı.

Grup seks partisinde ölüm


Partide bulunan diğer davetlilerin talihsiz adamın başına gelenleri cinsel ilişkiye girdiği kadının çığlık atması sonucu fark ettiği belirtildi.

Grup seks partisinde ölüm


İsmini vermeden Sun gazetesine konuşan bir görgü tanığı “ Bir çok çift üst kattaki odalarda seks yapıyordu. Kapının önünde de bir limuzin vardı ve orada da seks yapanlar vardı. Parti daha yeni başlıyordu. Ben bahçedeyken çıplak bir çift ısıtmalı havuzun içine girdi. Malikanedeki havuz bir anda 3 metre derinliğe ulaşıyor. Adam derin kısma tek başına gitti ve bir anda çırpınmaya başladı. Kadın çığlık atana kadar ben şaka yapıyor zannediyordum. Sonra onun havuzun dibinde hareketsiz yattığını gördüm. Ev sahibi koşup onu dışarı çıkardı ve hayata döndürmeye çalıştı ancak başarılı olamadı” dedi.

Grup seks partisinde ölüm


Kısa süre sonra bir ambulansla birlikte olay yerine gelen polis yetkililerinin konuyla ilgili bir soruşturma başlattığı ve adamın ölüm nedeninin gelecek hafta yapılacak otopsinin ardından resmen açıklanacağı belirtildi.

Ölen adamın Richard Stanley ve Janet Harrison tarafından düzenlenen ve kişi başı 50 sterlin ödeyenlerin katılabildiği Radlett Yetişkin Partileri’nin yeni bir konuğu olduğu belirtildi.

Stanley konuyla iglili İngiliz basınına yaptığı açıklamada “Polisin adamın ölümünü şüpheli bulmadığını” dile getirmekle yetindi.

BAKMADAN GEÇME!