Göztepe ve Türkiye şöhretleri Kassel'de

Güncelleme Tarihi:

Göztepe ve Türkiye şöhretleri Kasselde
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2013 12:02

Sunexpress Kupası 1. Salon Futbol Turnuvası ‘nda Hessen Kassel, Offenbach, FSV Frankfurt, SC Paderborn ve Cottbus takımlarıyla Türkiye’den Bank Asya 1. Lig ekibimiz Göztepe mücadele edecek. Turnuvada Tanju Çolak, Hami Mandıralı'nın da arasında olduğu Türkiye şöhretleri Almanya ile bir dostluk maçı yapacaklar.

Haberin Devamı

ALMANYA'NIN Kassel kenti yeni yılla birlikte salon futboluyla şenlenecek. Kassel Eissporthalle’de 6 Ocak Pazar günü 1. Sunexpress Kupası Salon Futbol Turnuvası yapılacak. Türkiye’den Göztepe’nin katılacağı turnuvada Regionalliga’da (4. Lig) oynayan ev sahibi Hessen Kassel, 3. Lig ekibi Kickers Offenbach ile Bundesliga 2 takımları FSV Frankfurt, SC Paderborn ve Energie Cottbus mücadele edecek. Göztepe B Grubu'nda ilk maçını FSV Frankfurt ile ikinci maçını ise Hessen Kassel'e karşı yapacak.

Türk ve Alman Şöhretler dostluk maçında

Turnuva Türkiye ve Almanya şöhretli futbolcuların yapacakları dostluk karşılaşmasıyla başlayacak. Türkiye şöhretler karmasında Tanju Çolak, Hami Mandıralı ve Cem Karaca gibi yıldız futbolcular forma giyecek. Sunexpress Hava Yolları’nın anasponsorluğunda Hamburg The Sports Promoters ile Hessen Kassel’in organize ettiği turnuvada Göztepe ilk kez Avrupa’da bir salon futbol turnuvasında mücadele edecek. 6 takım çekilecek kura ile 2 grupta yer alacak. Saat 14.30’da start alacak turnuvanın 10’ar dakikalık 2 devre üzerinden yapılacak grup maçlarında ilk iki sırayı alan takım yarı finale yükselecek.

Bilet satışı sürüyor

Çapraz eşleşme sonunda oynanacak yarı finaller sonunda finale yükselen iki takım turnuvanın şampiyonu belirleyecek. Elenenler ise üçüncülük mücadelesi verecek. 34121 Kassel, Damaschkestrasse. 1 adresindeki Eissporthalle’de yapılacak turnuvanın biletleri 12 ile 30 Euro arasında değişiyor. Biletler 0180 5040 300 telefon numarasından temin edilebileceği gibi Kassel’deki bilet satış merkezlerinden de alınabilecek. Turnuva ile ilgili geniş bilgi www.sunexpress-cup.de. internet sayfasından da alınabilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!