Genel Yayın Yönetmeni'nden protesto

Güncelleme Tarihi:

Genel Yayın Yönetmeninden protesto
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2009 16:10

NORVEÇ’te yayınlanan Woman Dergisi'nin genel yayın yönetmeni Karoline Sandborg çıplaklığı savunmak için soyundu.

Haberin Devamı

Norveç’te çıplak denize girilebilen bazı sahilleri savunmak için soyunan Karoline Sandborg, tanınmış bazı kadınlarla birlikte açık pozlar verdi. Karoline Sandborg’un degiye, striptiz yaparken poz vermesi eleştirilere neden oldu. Ünlülerin çıplaklığı savunmak için dergilere çıplak pozlar vermeleri, ülkede son günlerin en çok tarşılan konusu haline geldi. Dergilere okuyucu mektupları gönderen kadınlar, vücudu güzel olan kadınların dergilerde verdikleri çıplak pozların, vücudu güzel olmayan kadınların moralini bozduğunu öne sürdüler.



Katrine adlı bir okur ise çıplak pozları eleştirerek "Neden hep dergilerde çıplak kadın pozları yer alıyor? Vücudu güzel olan kadınlar soyunup poz verebiliyor. Ama benim gibi göğsü, karnı sarkık kadınlar vücudunu gösteremiyorlar. Dergilerdeki çıplak pozlar bizim moralimizi bozuyor“ dedi.

Haberin Devamı


Woman Dergisi'nin ağustos ayı sayısına, moda redaktörü Karoline Hestnes ve magazin muhabiri Camilla Lingren ile birlikte çıplak pozlar veren Karoline Sandborg, “Ağustos ayı sayımızda dergide çalışan üç bayan olarak kendimizi test etmek istedik. Okurlarımıza bizim de normal bir bayan olduğumuzu, derginin cesur redaksiyonu olduğunu göstermeyi amaçladık. Güzel kadınlar vücutlarını göstermekten kaçınmamalı. Biz de derginin çıplaklığı savunan yöneticileri olarak, sözlerimizin ardında olduğumuzu gösterdik“dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!