Gençler Romanya'ya hazır

Güncelleme Tarihi:

Gençler Romanyaya hazır
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2011 08:52

Bükreş'te düzenlenecek olan Dünya Gençler Güreş Şampiyonası'nda mücadele edecek milliler belli oldu.

Haberin Devamı

Güreş Milli Takımı Antrenörü Gökhan Yavaşer, şampiyonaya çok ciddi hazırlandıklarını belirtirken, TGF Başkanı Bekir Çeker ise, "Gençler umudumuzdur" dedi.

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde hazırlıklarına devam eden serbest güreş milli takımı 28 Temmuz'da Bükreş'e gidecek. 8 sporcunun mücadele edeceği şampiyonada milliler, ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek, madalyalarla dönmeyi planlıyor.

Milli takım antrenörleri ile sık sık bir araya gelen ve sporcular hakkında bilgi alan Güreş Federasyonu Başkanı Bekir Çeker, Genç Serbest Güreş Milli Takım Antrenörü Gökhan Yavaşer'den takım ile ilgili bilgi aldı. Antrenör Ramazan Demir, Koordinatör Salih Gözüm, Fizyoterapist ile birlikte takımın son durumunu anlatan antrenör Gökhan Yavaşer, Elmadağ kampının başarılı bir şekilde devam ettiğini söyledi. Amaçlarının müsabakalarda altın madalya almak olduğunu belirten Yavaşer, "Dünya Şampiyonası için çalışmalarımız hızla devam ediyor. Elma Dağı kampında 44 kişilik ekip ile hazırlanıyoruz. Sporcularımızın moral ve motivasyonu üst düzeyde, ülkemize altın madalyalar ile döneceğiz" dedi.

Haberin Devamı

GENÇLERDEN BAŞARI BEKLİYORUM

Milli Takım Antrenörleri Başkan Yardımcısı Kadir Haberdar ile Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Bekir Çeker, Genç Serbest Güreş Milli Takım'ından umutlu olduklarını belirterek, "Milli genç güreşçilerimin sonuna kadar arkasındayım. Başarılarını dünya arenasında da göstermelerini istiyorum" şeklinde konuştu.

Dünya Şampiyonası'nda milliler 30 Temmuz'da 50-60-74 ve 96 kg'lar boy gösterecek. 31 Temmuz'da ise 55-66-84 ve 120 kg'lar mindere çıkacak.

Dünya Gençler Güreş Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek sporcular ve antrenörleri ise şöyle: 50 kg Burhan Altıntaş, 55 kg Recep Topal, 60 kg Ömer Uzan (2011 gençler avr.1.), 66 kg Mustafa Kaya (2011 gençler avr. 3.), 74 kg Abdulkadir Özmen(2011 gençler avr.1.), 84 kg Samed Özaslan, 96 kg İsmail Can, 120 kg Hamza Özkaradeniz, Teknik Direktör Gökhan Yavaşer, Antrenörler: Selehattin Sağan-Ramazan Demir-Elvan Aktepe-Gürcan Kırıcı-Ahmet Bayram

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!