Genç Milliler ümit vermedi

Güncelleme Tarihi:

Genç Milliler ümit vermedi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2008 09:45

İserlohn kentinde Alman U 18 Milli takımıyla karşılaşan Türkiye U 18 Millilerimiz rakibine 1-0 mağlup olurken ilerisi için ümit vermedi.

Haberin Devamı

Hakan SARISOY-Tevfik KARA / İSERLOHN

İserlohn Hemberg Stadyumu'nda 4 bin 800 seyircinin izlediği maça iyi başlayan taraf evsahibi Almanya U 18 Milli takımı oldu. 12. dakikada Almanya yakaladığı pozisyonu değerlendiremedi. 14. dakikada Umut’un sağ taraftan kullandığı frikik atışında Alman kaleci topu son anda kornere çeldi. Maç boyunca Türkiye’nin yakaladığı en büyük pozisyonda bu oldu.

15. dakikada Almanya yine mutlak bir pozisyondan faydalanamadı. 29. dakikada Almanya adına Richard Sukuta-Pasu maçın tek golünü attı. İlk yarı böyle sona erdi. İkinci yarıda da etkili olan taraf yine Almanya idi. 56. dakikada kalecimiz Erdem’in hatasını gole çeviremediler. Maçın 65 ve 80. dakikalarında Türkiye U 18 Genç Milli Takımı hareketlenir gibi olduysa da gol getirecek bir atakta bulunamadı.

Haberin Devamı

Maçın 88 ve 90. dakikalarında Almanya iki yüzde yüz gollük pozisyon yakaladı ama golü bulamadı. Maç ilk yarıda atılan tek golle 1-0 Almanya lehine bitti. Maçı izleyen 4 bin 800 seyircinin yaklaşık üç bini Türkler oluşturdu. Gurbetçi taraftarlar doksan dakika boyunca “Türkiye, Türkiye” diye bağırmalarına rağmen stadyumdan buruk bir şekilde ayrılmak zorunda kaldılar.

TÜRKİYE U 18 MİLLİ TAKIMI: Erdem, Erhan, Bülent, Murat, Selcan (Mehmet), Ömer, Furkan, Uğur (Serdar), İsa (Şahin), Umut (Sefa), Onur(Barış).

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!