Galatasaray'ın büyük 'TERİM' projesi

Güncelleme Tarihi:

Galatasarayın büyük TERİM projesi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2016 12:36

'Fatih Terim, Galatasaray'a mı dönecek?' diye herkes merak ederken, işin aslında bambaşka birşey olduğu ortaya çıktı. Fatih Terim'in EURO 2016 sonrası istifa noktasına gelmesi sonrası ilginç gelişmeler yaşandığı öğrenildi. Galatasaray'ın ileri gelenlerinin Fatih Terim'e 'Bir şey olursa gel, futbolun patronu ol. Kulübede değil artık tribünde yerini al' dediği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Günlerdir futbol kamuoyu "Fatih Terim Galatasaray'a mı dönüyor" dedikoduları ile çalkalanırken, tecrübeli hocanın milli maç sonrası yaptığı açıklamalar kafa karıştırdı.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in, "Döndüğümüzde neler olacağına bakarız" sözleri tecrübeli hocanın Galatasaray'a döneceği iddialarını güçlendirdi.

Takvim'in haberine göre EURO 2016 sonrası istifa noktasına gelen Fatih Terim'e Galatasaray'ın ileri gelenlerinin "Gel futbolun tek patronu ol. Artık kulübede değil, tribünde yerini al" dediği ortaya çıktı. Riekerink ile anlaşmadan önce Fatih Terim'e teklif götüren Galatasaray tecrübeli hocadan "Şu an ayrılamam" yanıtı almıştı. Ancak devreye o dönem kulübün ağır toplarının girdiği belirlendi.

"TEKNİK DİREKTÖR DEĞİL, CEO OLARAK DÖN"

Haberin Devamı

Camianın önemli isimlerinin "Sen Galatasaray'ın evladısın. Milli Takım'da bir görev verildi ve bunu yerine getiriyorsun. Ama orada bir sorun olduğunda yuvana dönmelisin. Yeterince kulübede görev yaptın. G.Saray'ı yeniden ayağa kaldırmak da sana yakışır. CEO ol" dedikleri öğrenildi.

Terim'in doğum gününde kutlama mesajı yayınlayan Galatasaray Yönetimi'nin de her zaman Fatih Terim'e kapılarının açık olduğu vurgulandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!