G.Birliği Oftaş: 1 Fenerbahçe: 1

Güncelleme Tarihi:

G.Birliği Oftaş: 1 Fenerbahçe: 1
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2007 19:22

Fenerbahçe Turkcell Süper Lig'in 4. hafta maçında Gençlerbirliği Oftaş'la deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Fenerbahçe'nin golü 46. dakikada Alex'ten gelirken Gençlerbirliği Oftaş'ın tek golünü 81. dakikada Sterjovski kaydetti.

Haberin Devamı

Maçtan dakikalar...

Maça Fenerbahçe'nin vuruşuyla başlandı..

Karşılaşmanın ilk 5 dakikasını geride bırakıyoruz ve iki takımda orta sahada üstünlük kurma çabası içerisinde.
Gençlerbirliği Oftaş 6. dakikada inanılmaz bir gol kaçırıyor. Kemal Yıldırım orta sahadan aldığı topu ceza sahası içerisine kadar getirdiği pozisyonda şutunu çekti, Volkan'ı geçen top yan direğe çarptı ve oyun alanına geri döndü.

Gençlerbirliği Oftaş tehlikeli geliyor. 8. dakikayı geride bırakıyoruz ve bu kez sağ kanattan yapılan ortada Fenerbahçe ceza sahası içerisinde bir anlık karanbol yaşandı fakat Fenerbahçeli defans oyuncuları tehlike daha fazla büyümeden topu uzaklaştırdı.

Alex 14. dakikada ceza sahasının hemen sağ çaprazından serbest vuruş kullandı. Alex'in ortasında top kimseye değmeden kaleci Ferhat'ta kaldı.

15. dakikayı geride bırakıyoruz ve topla oynama yüzdelerinde Fenerbahçe %62'ye %38'lik bir üstünlük kurdu.

Edu'nun bacağında bir problem var ve oyuna devam edemiyor. Karşılaşmanın 19. dakikasında Edu çıkıyor, Yasin oyuna girdi.

Roberto Carlos Fenerbahçe yarı sahasından Kezman'a harika bir pas çıkardı. Ceza sahası içerisen düşen topa Kezman yetişemedi ve top kaleci Ferhat'ta kaldı.

Fenerbahçe'de Uğur Boral'da sarı kart görüyor. 22. dakikada yaptığı faulden sonra Uğur'a hekem Barış Şimşek sarı kart gösterdi.

Roberto Carlos 23. dakikada sol taraftan ceza sahası içerisine uzun bir taç atışı kullandı. Kezman'a doğru gelen top sekti ve kale sahası önünde karanbol yaşattı. Gençlerbirliği Oftaşlı oyuncular tehlike büyümeden topu
uzaklaştırdı.

Bu kez sarı kart Gençlerbirliği Oftaş'ta İbrahim'e çıktı. Uğur Boral'a çok sert giren İbrahim sarı kartı gören oyuncu oldu. Maçın 25. dakikasını geride bırakıyoruz ve şu dakikaya kadar karşılaşmada 3 sarı kart çıktı. İkisi
Fenerbahçe'ye biri Gençlerbirliği Oftaşlı oyuncular için.

Bu dakikalarda saha içerisinde futbolcular birbirleriyle tartışıyorlar. Maçta bir anda tansiyon yükseldi. Alex'le Gençlerbirliği Oftaşlı oyuncular arasında bir gerginlik yaşandı.

Maçın başından beri Fenerbahçe'nin yakaladığı en net gol pozisyonundan Kezman yararlanamadı. 36. dakikada orta sahadan Alex ceza sahasına hızla giren Kezman'a ortaladı. Kezman topu penaltı noktasına doğru taşıdı, döndü vurdu, top kaleci Ferhat'ta kaldı.

Kemal sol kanattan ortaladı, kaleci Ferhat çıktı ve topu yumrukladı. Bu arada pozisyon sırasında Ferhat, Colin Kazım'la çarpıştı ve yerde kaldı.

Karşılaşmanın hakemi 3 dakika kaybolan zaman işareti verdi.

Ve goooooooollllll... Gol 46. dakika ve Alex... Sağ kanattan atılan topu Colin Kazım ceza sahası son çizgisinden içeriye çevirdi. Kezman'ı geçen top Alex'in önünde kaldı, Alex sol ayağının dışıyla vurdu ve topu filelerle buluşturdu. Gençlerbirliği Oftaş 0-1 Fenerbahçe...

İkinci gole çok yaklaştı Fenerbahçe. Önder ceza sahası sağ çaprazından vurdu top yandan dışarıya gitti.

İlk yarının son düdüğü geliyor... Gençlerbirliği Oftaş 0-1 Fenerbahçe...

Ve maçın ikinci yarısı başladı...

İkinci yarıda ev sahibi Gençlerbirliği Oftaş daha istekli bir oyun sergiliyor.

Alex 53. dakikada Sandro'ya yaptığı faulden sonra sarı kart gördü.

Fenerbahçe 58. dakikada sağ kanattan hızlı geldi. Kezman'ın pasında Colin Kazım ceza sahası son çizgisine kadar indi ve ortasını yaptı, top son anda Oftaşlı oyuncular tarafından uzaklaştırıldı.

61 dakikada Roberto Corlos savunmanın arkasına Kezman'a harika bir pas çıkardı. Kezman topla ceza sahası içerisine kadar gitti, ortasını yaptı top Oftaşlı defans oyuncularında kaldı.

63. dakikada iki takımda da oyuncu değişikliği oluyor. Fenerbahçe'de Uğur Boral çıktı, Aurelio oyunda. Gençlerbirliği Oftaş'ta Kemal çıktı, Bülent Kocabey oyunda.

Roberto Carlos 65. dakikada sarı kart görüyor. Carlos dışarı çıkan topun Oftaşlı oyunculardan çıktığı itirazında bulununca hakem Barış Şimşek sarı kartı gösterdi.

Fenerbahçe'de 74. dakikada oyuncu değişikliği: Colin Kazım çıktı, Ali Bilgin oyunda.

Fenerbahçe kalesi büyük bir tehlike atlattı. 76. dakikada Sandro Volkan'la kale sahası içerisinde sağ çaprazda karşı karşıya kaldı. Sandro vurdu, top Volkan'dan döndü. Dönen top Tozo'nun önünde kaldı. Tozo vurdu top defans oyuncularına çarptı ve dışarıya çıktı.

Ve gooooolll.. Gol Sterjovski... 81. dakikada Fenerbahçe ceza sahasında yaşanan bir anlık karanbolde top
Sterjovski'nin önünde kaldı. Sterjovski sol ayağıyla düzgün bir vuruş yaptı ve topu filelerle buluşturdu: Gençlerbirliği Oftaş 1-1 Fenerbahçe...

Oftaş ikinci gole İbrahim'le çok yaklaştı. İbrahim ceza sahası sol çaprazından çok sert vurdu, top az farkla yandan dışarıya gitti.

Fenerbahçe kalesinde inanılmaz bir pozisyon yaşandı. 87. dakikada ceza sahası sol çaprazından yapılan vuruştu Volkan topu çıkardı. Top yine Oftaşlı oyuncuların önünde kaldı fakat hakem ofsayt kararı verdi.

89. dakikada Roberto Carlos yaklaşık 35 metreden vurdu, çok sert gelen top kaleci Ferhat'ta kaldı.
Roberto Carlos yine çok uzaklardan çok sert vurdu. 90. dakikada Carlos vurdu, Ferhat topu son anda kornere çeldi.

Maça 4 dakika kaybolan zaman ilave ediliyor.

91. dakikada Aurelio topu filelerle buluşturdu fakat ofsayt gerekçesiyle gol geçerlilik kazanmadı.

Ve maçın son düdüğü geliyor... Fenerbahçe 81. dakikaya kadar önde götürdüğü maçtan 1-1 berabere ayrıldı ve

iki puandan oldu. Gençlerbirliği 1-1 Fenerbahçe...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!