Frankfurt gaza bastı

Güncelleme Tarihi:

Frankfurt gaza bastı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2012 14:49

En son olarak Glasgow Rangers formasını giyen Meksika kökenli futbolcuyla her konuda anlaşan Eintracht Frankfurt, tecrübeli futbolcunun 3,5 milyon Euro’luk bonservisini düşürmeye çalışıyor.

Haberin Devamı

Almanya 1. Futbol Ligi’ne bir yıl aradan sonra tekrar dönen Eintracht Frankfurt güçlü bir kadro kurmak için transfer harekatını sürdürüyor.

Kadrosunu büyük ölçüde koruyan Alman ekibi, Real Sociedad forma giyen Rus kökenli Norveç milli liberosu Vadim Demidov’un ardından transfer çalışmalarında hız kesmedi. Daha önce Olivier Occean (Fürth), Takashi İnui (Bochum), Kevin Trapp (Kaiserslautern), Bastian Oczipka (Leverkusen), Stefan Aigner (1860 Münih), Sefano Celozzi (Stuttgart) ve Martin Lanig’i transfer eden Eintracht, şimdi de Amerika’nın Meksika asıllı milli defans oyuncusu Carlos Bucanegra’yı almak etmek için atağa geçti.

Amerika’da Chicago, İngiltere’de Fulham, Fransa’da Stade Rennes ve St. Etienne takılırda oynadıktan sonra en son olarak ta İskoçya’da Rangers forması giyen Bocanegra’nın 3,5 milyon Euro bonservis bedelini düşürmeye çalışan Eintracht Frankfurt’un menajeri Bruno Hübner “ Yeni transferlerimizi futbola ve başarıya aç futbolculardan seçtik. Başarılı olduğu kadar göze hoş gelecek futboluyla alkışlanacak güçlü bir Frankfurt izleyeceksiniz” dedi.

Ümit ve Schildenfeld gitti

Eintracht geçtiğimiz yılkı as kadrosundan iki futbolcuyla yollarını ayırdı. Ümit Korkmaz’ı 2. Lig ekibi FC İngolstadt’a verdi. Sözleşmesi bittiği için Ümit bonservis bedelsiz giderken bir dönem Beşiktaş forması da giyen Hırvat Milli Gordon Schildenfeld ise 2,5 milyon Euro karşılığında Dinomo Moskova’ya gitti. Ayrıca kiralık olarak forma giyen futbolcularından Hoffer İtalya’nın Napoli, Anderson ise esi takımı Borussi a Mönchenladbach’a geri döndü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!