Frankfurt finalde:56-52

Güncelleme Tarihi:

Frankfurt finalde:56-52
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2010 09:58

Almanya Beko Basketbol 1. Ligi yarı final play off beşinci maçında Frankfurt Deutsche Bank Skyliners deplasmanda Eisbaeren Bremerhaven’i uzatma devresinde 56-52 yenerek finale yükseldi.

Haberin Devamı

MURAT Didin'in eski takımı Frankfurt Deutsche Bank Skyliners Alman Beko Basketbol 1. Lig’inde finale yükseldi. Play off yarı final beşinci maçında deplasmanda Eisbaeren Bremerhaven’i 56-52 mağlup olarak finalde Bamberg’in rakibi oldu.


Heyecan dorukta
Karşılaşmaya hızlı başlayan Frankfurt ilk çeyreği 13-8 önde kapadı. İkinci periyotta üstün oyununu sürdüren Frankfurt ekibi bir ara 12 sayı öne geçti. Ev sahibi Bremerhaven taraftarını coşkulu tezahüratlarıyla oyuna döndü ve farkı eritmeye başladı. İlk yarı Frankfurt’un 27-22 skor üstünlüğüyle kapandı.


Heyecan dorukta
İkinci yarıda her iki takımda defansta başarılı olurken. karşı tarafın fazla sayı üretmesini engelledi. Son çeyrekte skor üstünlüğü sürekli olarak el degiştirdi. 4. Çeyekte son atıiı Robertson ve Reese ile Frankfurt kullanamayınca maç uzatmaya gitti: 51-51. Bremerhaven Stadthalle’de Frankfurt beş dakikalık uzatma devresinde daha başarılı bir oyun ortaya koydu. 5 saniye kala Allen kazanılan iki faul atışı sayıya dönüştürdü ve farkı döde yükseltti. Sahadan 56-52 galip ayrılan Frankfurt finale çıkmanın sevincini taraftarlarıyla birlikte yaşadı.

Haberin Devamı

Maçın adamı Allen
Frankfurt'ta Derrick Allen 15 sayı ile en skorer olurken 6 ribaunt ile maça damgasını vurdu. McKinney‘de 10 sayı atarak çift haneli sayıya ulaştı. Bremerhaven’da ise Campbell 20, Drevo 12.sayı atmalarına rağmen takımlarının yenilgisini önleyemediler.


Finalin ilk ayağı Pazar günü
Frankfurt Deutschebank Skyliners finalde Bamberg ile ilk maçını deplasmanda oynayacak . 6 Haziran Pazar günü oynanacak olan karşılaşma saat 19.35’de start alacak. İkinci maç ise 9 Haziran Çarşamba günü Frankfurt’ta saat 19.20’de oynanacak

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!