First Lady sonuncu oldu

Güncelleme Tarihi:

First Lady sonuncu oldu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2008 19:06

Danimarka'nın TV 2 kanalında düzenlenen dans yarışmasına katılan Başbakan Anders Fogh Rasmussen'in eşi Anne Mette Rasmussen, yarışmanın ilk gecesindeki oylamada sonuncu oldu.

Haberin Devamı

10 çiftin katıldığı yarışmanın ilk gala akşamında, Anne Mette Rasmussen dansçı Thomas Evers Thomsen ile piste çıktı. Anne Mette Rasmussen yırtmaçlı kıyafeti ile cüretkar pozlar vermekten kaçınmadı. Partneri dansçı Thomas Evers Thomsen başbakan eşini kucaklamakta oldukça zorluk çekti. Kilolu haliyle oldukça heyecanlı bir şekilde dans eden Anne Mette Rasmussen, 4 kişilik jüriden toplam 15 puan alarak sonuncu oldu. Ancak yarışmanın ilk gala akşamı olduğu için yarışmadan elenmedi.

Anne Mette Rasmussen’i, yarışmada kızları Maria ve Christina izlerken, eşi Başbakan Anders Fogh Rasmussen eşini evde televizyondan izlemeyi tercih etti. Anne Mette Rasmussen danstan sonra sunucunun sorularını yanıtlarken, "Heyecanım dans ettikçe azaldı. Ama başbakan eşi olmam üzerimdeki baskıyı arttırıyor. Ama ben onu üzerimden atmaya çalışıyorum yoksa dans edemem" dedi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!