Fener'in eski futbolcusu komada

Güncelleme Tarihi:

Fenerin eski futbolcusu komada
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2010 11:09

Eski Fenerbahçeli futbolcu 23 yaşındaki Alper Balaban'ın babası Ahmet Balaban, "Sevenleri oğlum için dua etsin" dedi.

Haberin Devamı

Yoğun bakım ünitesinde yaşam destek ünitesine bağlı olarak yaşatılan genç futbolcunun babası Ahmet Balaban, umutlarını kaybetmediklerini söyledi. Almanya'nın Kalsruhe kentindeki şehir hastanesinde doktorlardan gelecek iyi bir haberi bekleyen, 5 çocuk babası Ahmet Balaban şunları söyledi: “4 kız çocuğum var, Tek oğlum Alper. Çok üzücü bir kaza geçirdi. 4 günden bu yana yoğun bakımdaydı. Doktorlar tüm müdahalelerine rağmen bugün beyin ölümünün gerçekleştiği bildirdi. Alper şu an cihaza bağlı yaşama tutunmaya çalışıyor. Çeneden kulağa kadar kan gidiyor fakat beyine kan gitmiyor. Doktorlar yaşama şansının çok az olduğunu ama umutlarını kaybetmediklerini söylediler. Allah böyle acıyı kimseye göstermesin diyen baba Ahmet Balaban, '' Bütün insanlardan oğlum için dua etmelerini istiyorum. Şu an duadan başka yapılabilecek Hiçbir şey yok. Bizler de dua edip bekliyoruz, Allahtan ümit kesilmez” dedi.

Haberin Devamı

Kazadan sonra Karlsruhe St. Vincentius hastanesinde ameliyat olan ve sağlık durumu iyiye giden Erhan Kara, Ön koltukta oturduğunu ve yaşadığına hala inanamadığını belirten Erhan Kara, ise Üzüntümü size tarif edemem'' dedi. Kara kaza'yı şöyle anlattı. Alper'le çok iyi bir arkaşlığımız var. Beraber gezmeye çıktık. Pforzheim' de dolaştıktan sonra eve dönerken Bretten kasabasında virajı dönerken bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Araç kontrolden çıktı defalarca döndük karşıdan gelen araçla çarpıştık. Ben yol kenarında bulunan çimlerin üzerine düştüm. Ayağa kalktım Alper direksiyonun üzerine kapanmıştı. Birden kafam döndü yere yığılmışım gözlerimi hastanede açtım. Eppingen, Bretten ve Heilbron çevresinde sevilen sayılan gençler olan Alper ve Erhan'ın kaza yaptığını duyan arkadaşları, komşuları dostları ve aile yakınları Karlsruhe şehir ve St. Vincentius hastanesine akın etti. Dört gündür hastanede adeta kamp kuran Alper'in sevenleri iyileşmesi için bol bol dua ediyor.


9 Ağustos 1987 Almanya Kalshure doğumlu olan Alper Balaban, Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim futbol takımının alt yapısından yetişti. 2005 yılında TSG 1899 Hoffenheim takımından Fenerbahçe'ye transfer oldu. 2008 yılında Ümit (U-21) Milli takımında forma giydi. Daha sonra Fenerbahçe'ye transfer oldu, buradan Kocaelispor'a kiralık olarak giden Alper Balaban daha sonra, Bucaspor, İnegölspor, Eskişehir ve son olarak da Tavşanlı Linyitspor'da futbol oynadı. 3 ay önce Almanya'ya dönen Alper Balaban'ın bonservisi ise Tavşanlı Linyitspor'da bulunuyor. Almanya'da Gemmingen kasabasında ailesinin yanında bulunan Balaban, Alman takımlarıyla transfer görüşmeleri ve askerlik işlemlerini yapmak amacıyla bu ülkede bulunuyordu.


KUTU

Haberin Devamı

Almanya'nın Kalsruhe kentinde 4 gün önce geçirdiği trafik kazasında başına aldığı darbeyle ağır yaralanan futbolcu Alper Balaban'ın, tedavi gördüğü Karlsruhe şehir kliniğinde doktorlar beyin ölümünün gerçekleştiği bildirildi. Karlsruhe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, genç oyuncunun 5 Nisan'da gece geç saatlerde, B-293 numaralı karayolu üzerinde otomobili ile Eppingen istikametine doğru giderken hızlı bir şekilde önündeki aracı solladığı, yeniden sağ şeride geçerken otomobilinin kontrolünü kaybettiği ve karşı istikametten gelen bir araç ile çarpıştığı belirtildi.


Kazada şoför koltuğuna sıkışan ve ağır şekilde yaralanan Balaban'ın, ancak itfaiyenin müdahalesi ile kurtarılabildiği ve durumunun çok ağır olduğu, yanındaki 26 yaşındaki Kastamonu'lu Erhan Kara'nın da ağır şekilde yaralandığı ifade edildi. Diğer otomobilde bulunan 4 kişinin de yaralandığı kaydedildi. Her iki aracın da 70 kilometrelik hız tahdidi olan kara yolunda aşırı hızlı gittiğinin belirlendiği ve kazada yaklaşık 20 bin euroluk maddi hasar meydana geldiği bildirildi.


Herkes Alper için dua etsin

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!