Fenercell Almanya satışa sunuluyor

Güncelleme Tarihi:

Fenercell Almanya satışa sunuluyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2010 16:05

ALMANYA‘da alt yapı çalışmalarını tamamlayan Fenerbahçe‘nin GSM hattı Fenercell, 29 Ekim tarihinden itibaren piyasalara sunuluyor.

Haberin Devamı

İlk kez bir Türk GSM markasının Türkiye dışında kendi adı ve hizmetleri ile kullanıcılarıyla buluşacağını söyleyen Fenercell Almanya’nın Genel Müdürü Öskan Demirdere, “Fenercell Almanya, Fenerbahçe ile Almanya’daki Fenerbahçeliler arasında sanal bir köprü kuracak” dedi.

BEDAVA FENERBAHÇE MAÇLARINA

Fenerbahçe’nin sadece Türkiye’de değil dünyanın diğer önemli kulüplerine de örnek teşkil edecek bir projeyi Almanya’da hayata geçirdiğinin altını çizen Öskan Demirdere, “Fenercell Almanya ile artık hem kulübümüz hemde Almanya’daki taraftarlarımız kazanacak. Öncelikle taraftarlarımız, Almanya’daki tüm GSM ve sahip hatlar ile en ucuz şekilde konuşacaklar. Türkiye’de Fenercell abonelerine sunulanan FB Haber paketinden ücretsiz olarak yararlanacaklar. Zira ilk transfer haberlerini Almanya’daki Fenercell aboneleri de alacak. Yine Fenerbahçe maçlarındaki canlı skor sonuçları Fenercell Almanya abonelerine anında SMS olarak ceplerine gelecek. Bu ve buna benzer çok daha fazla hizmetlerle Fenercell abonelerinin hizmetinde olacak. Ayrıca, çekilişle her ay Fenercell Almanya abonelerini, Şükrü Saraçoğlu’nda Fenerbahçe maçlarına götüreceğiz.” dedi.

BEDAVA TÜRKİYE İLE KONUŞULACAK

Almanya‘daki Fenerbahçelilere özel tarifeler de sunalacağını da söyleyen Fenercell Almanya‘nın Genel Müdürü Öskan Demirdere, “Türkiye‘de olduğu gibi Almanya‘da Fenerbahçe taraftarlarına özel tarifeler sunacağız. Öncelikle Fenercell Almanya abonelerini Fenercell Türkiye aboneleri ile bedava konuşturmak istiyoruz. İlk kez, Fenerbahçe taraflarına cep telefonundan cep telefonuna bedava konuşma imkanı sağlayacağız. Bununla ilgili alt yapı çalışmalarını yıl sonuna kadar tamamlayacağız. Yeni yıla bu müjde ile Fenerbahçe taraftarlarının karşısına çıkmak istiyoruz“ şeklinde konuştu.

Fenercell Almanya hakkında geniş bilgi almak isteyenler www.fenercell.de internet sitesine başvurabilecekleri gibi 0800 82 72 835 (ücretsiz) nolu telefon numarasını arayabilirler.” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!