Fenerbahçe ve Beşiktaş'a coşkulu karşılama

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe ve Beşiktaşa coşkulu karşılama
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2007 19:32

Fenerbahçe ve Beşiktaş Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Süper Kupa karşılaşması için Almanya'nın Köln kentine geldi.

Haberin Devamı

Ayrı uçaklarla Köln/Bonn hava alanına gelen ve ayrı kapılarından çıkan Fenerbahçe ve Beşiktaş kafilesi Avrupa'da yaşayan Türkler tarafından büyük coşkuyla karşılandı. Özellikle Beşiktaşlı taraftarların çokluğu dikkat çekti. Süper kupa maçı için futbol federasyonu yetkilileri ve Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'de Köln'e geldi.

FENERBAHÇE

Fenerbahçe kafilesinde geçen sezondan kalan cezası nedeniyle Tümer ve ülkesinden yeni dönen Lugano'nun yanı sıra sakatlıkları bulunan Appiah, Semih ve Kemal yer almadı.

Fenerbahçe kafilesinde şu futbolcular yer aldı: Serdar, Ali Bilgin, Alex, Can, Kazım, Deivid, Deniz, Edu, Vederson, Gökhan, Gürhan, İlhan, Kezman, Aurelio, Önder, Roberto Carlos, Selçuk, Serdar, Volkan Demirel ve Uğur.

BEŞİKTAŞ

Öte yandan Beşiktaş'ın 25 kişilik kadrosunda yeni transfer Diatta ile sakatlıkları nedeniyle Gökhan Zan, Mehmet Sedef ve Murat Şahin gelmediler. Ali Gültekin'in yerine menajerliğe getirilen Sinan Engin'de Beşiktaş kafilesinde yer aldı.

Beşiktaş kafilesi şu futbolculardan oluştu: Rüştü, Hakan Arıkan, Ali Tandoğan, İbrahim Toroman, Mustafa, Baki, İbrahim Kaş, İbrahim Üzülmez, Fahri, Aydın, Koray, Ricardinho, Serdar Kurtuluş, Delgado, Tello, İbrahim Akın, Mehmet, Serdar Özkan, Nobre, Gökhan Güleç, Bobo, Can, Batuhan, Cisse ve Atilla.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!