Fenerbahçe Marşı'yla emekliliğe uğurlandı

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe Marşıyla emekliliğe uğurlandı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2012 12:27

Karlsruhe Başkonsolosluğu'da 34 yıl çalıştıktan sonra emekli olan Alişan Özdemir için veda yemeği düzenlendi. 10 Başkonsolosla çalışan fanatik Galatasaraylı Özdemir'in veda yemeğinde Fenerbahçe Marşı çalındı.

Haberin Devamı


ALMANYA Karlsruhe Başkonsolosluğu'nda 34 yıl sözleşmeli memur olarak çalıştıktan sonra emekliye ayrılan Alişan Özdemir için mesai arakadaşları veda yemeği verdi. Almanya'nın en kıdemli Türk memuru olma özelliğini taşıyan koyu Galatarasaylı Alişan Özdemir'in (64), veda yemeğinde Fenerbahçe Marşı çalındı.

34 yıl 10 Başkonsolos
Karlsuruhe Başkonsolosluğu konferans salonunda yapılan veda töreninde konuşan iki çocuk babası Özdemir, "34 yılımı geçirdiğim Karlsurhe'de 10 Başkonsolosla çalıştım. Bundan sonra Ankara'ya yerleşip ailemle daha fazla vakit geçirmek istiyorum. Karlsruhe ve dostlarımı çok özleyeceğim. Çalıştığım Başkonsolosların yüzde 90'ı başka ülkelerde Büyükelçi oldu" dedi.

1978'de Karlsruhe'ye gelen, Nevşehir doğumlu Özdemir'in, dönemin Karlsruhe Başkonsolosu Burhanettin Muz ile başlayan görevi Serhat Aksen'le son buldu.

Vatandaşlara mesaj veren Özdemir, "Bazen konsolosluk çalışanları hakkında önyargılar oluşuyor. Fakat onların ne şartlar altında çalıştıklarını bilselerde daha anlayışlı davranırlardı. Karşılıklı anlayış ve toleransla bu önyargılar yok edilebilir" dedi.

Veda töreninde konuşan Başkonsolos Serhat Aksen, "Kıdemli ve tecrübeli bir memurumuz emekli oluyor. Kendisine askerlik konusunda yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yaşamında mutluluklar dilerim" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!