Fenerbahçe eksiksiz gidiyor

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe eksiksiz gidiyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2011 16:10

İkinci yarı kamp çalışmalarına başlayacak olan Fenerbahçe, kampa kadrodaki 28 futbolcunun da götürüleceği bildirildi.

Haberin Devamı

Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, 14-22 Ocak tarihleri arasında Antalya'da yapılacak kampa, kadrodaki 28 futbolcunun da götürüleceği bildirildi.

Fenerbahçe, Malatya'dan Antalya'ya geçeceği için 28 futbolcunun Yeni Malatyaspor maçı için Malatya'ya da götürüldüğü belirtildi.

Yeni Malatyaspor maçı ve Antalya kamp kadrosunda şu futbolcular yer alıyor:
Volkan Demirel, Diego Lugano, Alex de Souza, Selçuk Şahin, Semih Şentürk, Uğur Boral, Gökhan Gönül, Mert Günok, Daniel Güiza, Emre Belözoğlu, Özer Hurmacı, Mehmet Topuz, Fabio Bilica, Bekir İrtegün, Ertuğrul Taşkıran, Andre Santos, Cristian Baroni, Miroslav Stoch, Caner Erkin, İlhan Eker, Gökay Iravul, Okan Alkan, Issiar Dia, Hasan Erbey, Berk Elitez, Mamadou Niang, Joseph Yobo ve Serkan Kırıntılı.

MALATYA'YA GİTTİLER

Bu arada Fenerbahçe, Yeni Malatyaspor ile yarın yapacağı Ziraat Türkiye Kupası için Malatya'ya gitti.

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan özel uçakla Malatya'ya giden sarı-lacivertliler, yarın Yeni Malatyaspor ile yapacakları maçın ardından Antalya'ya geçecek.

İkinci yarı hazırlıklarına 4 Ocak Salı günü İstanbul'da başlayan Fenerbahçe, hazırlıklarının ikinci etabını 14-22 Ocak tarihlerinde Antalya'da yapacağı kampla tamamlayacak.

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında, 22 Ocak Cumartesi günü Antalya Mardan Stadı'nda Medical Park Antalyaspor ile karşılaşacak olan sarı-lacivertliler, bu maçın ardından İstanbul'a dönecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!