Eşini ve iki üvey kızını bıçaklayarak öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Eşini ve iki üvey kızını bıçaklayarak öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2016 19:36

Almanya’nın Ravensburg kentinde 53 yaşındaki bir kişi, eşini ve iki üvey kızını öldürdü. Aileden geriye sadece beş yaşındaki çocuk kaldı. 

Haberin Devamı

Polisten edinilen bilgiye 53 yaşındaki katil zanlısının eşi ve iki genç kızı kıskançlık krizine girdiği için öldürdü. Önceki gece alkol alan 53 yaşındaki katil zanlısı, eşiyle 18, 14 ve 5 yaşındaki çocukların uyumasını bekledi. Saat 01.300 sıralarında önce 18 yaşındaki üvey kızını bıçakla öldürdü. Gürültü üzerine uyanan eşini bu kez öldürmek istedi. Genç kadın kaçmaya kalkıştı ancak başaramadı. Zanlı onu da bıçaklayarak öldürdü. 14 yaşındaki kız ise polisi yardıma çağırdığı sırada bıçak darbeleriyle can verdi.

HİÇBİR ŞEYDEN HABERİ YOKTU

Telefonun kesilmesi üzerine eve gelen polis, üç katlı binanın her katında bir cesetle karşılaştı. Katil zanlısını evde yakaladı. Polis, evde odasında, her şeyden habersiz uyuyan beş yaşındaki küçük kızı ise gençlik dairesine teslim etti. Evde zanlıya ait çok sayıda mektupta zanlının cinayetleri planlandığı belirlendi. Katil zanlısı çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanıp cezaevine kondu. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!