Eren’den Babbel’a cevap

Güncelleme Tarihi:

Eren’den Babbel’a cevap
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2012 16:33

Markus Babbel’ın hakkında söylediklerine Eren'den cevap geldi

Haberin Devamı

Almanya 1. Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim antrenör Markus Babbel’ın görevine hafta başında son vermişti. Babbel kovulmasından bir gün sonra spor basınına açıklamalar yaptı. Burada kendi hatalarının yanı sıra kaleci Tim Wiese ve Eren Derdiyok hakkında da çeşitli iddialar ortaya attı. Sezon başında transfer edilen Türk asıllı İsviçreli futbolcu için “Eren’in fizik kondisyonu sezon başında çok kötüydü. Durumu beni şok etti.

ON A BU SÖZLER YAKIŞM ADI

Onu iyi duruma getirmek bayağı vaktimizi aldı. Ayrıca içindeki korkuları yenmeli daha cesaretli olmayı öğrenmeli” demişti. Bu sözlere Eren’de yanıt geldi. İsviçre’nin Blick Gazetesi’nin internet sayfasına açıklama yapan Eren “Bir antrenörün ayrıldıktan hemen sonra bu tür açıklamalar yapmasını, böyle konuşmasını kendisine yakıştıramıyorum. Çok yazık" dedi.

ALMANYA'YA ÜÇ GOL ATMIŞTIM

Genç futbolcu “Hoffenheim’ ın sezon başındaki kampına katılmadan iki hafta önce milli takımda Almanya’ya üç gol atmıştım. Fizik kondisyonum o kadar da kötü olamazmış. Arkasından sezon başı kampının tamamında yer aldım. İlk maçta ilk onbirde sahaya çıktım. Bundan fazla da bir şey söylemek istemiyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!